Με φόντο το καρτποσταλικό σκηνικό στη σκιά της Ακρόπολης, η πανέμορφη αυτή γαστροταβέρνα μεταφέρει αβίαστα τον επισκέπτη σε άλλη εποχή. Στα τραπέζια τής σχεδόν κινηματογραφικής σάλας της σουλατσάρουν νοστιμιές της ελληνικής γης και θάλασσας, με τον σεφ Κωνσταντίνο Παλυβό να φρεσκάρει πιάτα του παραδοσιακού ελληνικού συνταγολογίου. Θα ξεκινήσετε με μουσακά αλλά σε νόστιμες, τραγανές κροκέτες φτιαγμένες με τα κλασικά υλικά, ή πιτόγυρο που θα το βρείτε όμως σε εκδοχή… τάκο. Το χειροποίητο λουκάνικο, οι τριπλοτηγανισμένες πατάτες και οι κολοκυθοκροκέτες δεν πρέπει να λείψουν από το τραπέζι, ενώ το ξιδάτο χταπόδι με χαβιάρι πασσιφλόρας δίνει στον πρόλογο αύρα θαλασσινή. Περνώντας στα κυρίως, το μοσχαράκι στη γάστρα, σιγομαγειρεμένο με σάλτσα από το μεδούλι του, η χοιρινή μπριζόλα διπλής κοπής και η πικάνια προβατίνας δίνουν κρεατοφαγικό ρεσιτάλ, ενώ, από ψάρια, το λαβράκι φρικασέ έχει εποχικό άρωμα.
Tip: Η μηλόπιτα στην "αγκαλιά του μπακλαβά" γράφει τον γευστικό επίλογο, ενώ θα "τσουγκρίσετε" με ελληνικά κρασιά και μπίρα.
Δείτε περισσότερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας εδώ