"Jenny’s Rooftop Restaurant Bar"

Η απογείωση της ελληνικής κουζίνας.

'Jenny’s Rooftop Restaurant Bar' Ελληνική κουζίνα Σπάτα

Aτενίζοντας απρόσκοπτα τον αττικό ουρανό από τον 9ο όροφο του ξενοδοχείου "Sofitel Athens Airport", το εστιατόριο "Jenny’s Rooftop", στους τέσσερις μόλις μήνες λειτουργίας του, κάνει τη διαφορά, προσφέροντας αυθεντική ελληνική κουζίνα στους ξένους επισκέπτες, αλλά και στους Αθηναίους που ψάχνουν το διαφορετικό στην άκρη της πόλης. Με ψυχή πίσω από το όλο εγχείρημα την Τζένη Μήτση του Ομίλου Μήτση και με την προσωπική επιμέλεια του διάσημου Ισπανού αρχιτέκτονα Lazaro Rosa Violan, έχει δημιουργηθεί ένας ιδιαίτερος χώρος με μοντέρνο άρωμα Μεσογείου και πανοραμική θέα στα φώτα του αεροδρομίου. Το μενού του εστιατορίου εστιάζει στην ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, χρησιμοποιώντας μόνο τα πιο φρέσκα, εκλεκτής ποιότητας υλικά, με τη σφραγίδα της ομάδας των σεφ του ξενοδοχείου, με πιλότο τον executive chef Παναγιώτη Γιακαλή και τον Πέτρο Φωτείνη. Θα τα συνδυάσετε με κάποια από τις 45 επιλογές της λίστας κρασιών από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα.  

Tip: Δοκιμάστε κάποια από τα signature cocktails με ελληνικά στοιχεία, με τη σφραγίδα του bar manager του "Sofitel Athens Airport" Σπύρου Πανδή και του συμβούλου ποτών του ομίλου Μήτση, Χρήστου Χουσέα. 

Δείτε περισσότερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας εδώ

Περισσότερες πληροφορίες

Jenny's rooftop

ξεν. «Sofitel Athens Airport», 9ος όροφος, Σπάτα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.