Σημείο αναφοράς στις γευστικές μας εξόδους για παραδοσιακή αλλά και πιο σύγχρονη ελληνική κουζίνα στην Αθήνα, το εστιατόριο "Ελαίας Γη" μάς υποδέχεται κι αυτήν τη σεζόν και μας καλομαθαίνει με την πιο πληθωρική παρέλαση πιάτων. Αυθεντικότητα, οικειότητα και βαθιά νοστιμιά χαρακτηρίζουν το μενού του εστιατορίου, που διατρέχει την ελληνική κουζίνα και σταχυολογεί μερικά από τα πιο εμβληματικά πιάτα της σε προσεκτικές εκτελέσεις και με έμφαση στα εκλεκτά, εποχικά υλικά. Σε αυτό το ξεχωριστό γαστρονομικό ταξίδι στην Ελλάδα, πρωτοστατούν τα εμβληματικά μενού 14 ή 24 γεύσεων, με αξέχαστες στάσεις, από τους σαρµάδες σε σάλτσα αβγολέµονο, αρωµατικό λάδι και τσιπς τοπιναµπούρ-σύκου και το τουρτάκι ελληνικών τυριών ΠΟΠ σε μπισκότο χαρουπιού µε τσάτνεϊ ντοµάτας-βασιλικού μέχρι τις χειροποίητες ταλιατέλες µε µοσχαρίσια µάγουλα στον ξυλόφουρνο και το σιγοµαγειρεµένο αρνί σφραγισµένο µε ζυµάρι.
Tip: Γλυκιά απογείωση με επιλογές όπως οι μπουκίτσες μπακλαβά και το παγωτό λουκούμι τριαντάφυλλο συνοδεία ελληνικού καφέ στη χόβολη.
Δείτε περισσότερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας εδώ