Στην ωραία pop σάλα που αγκαλιάζεται από τον όμορφο κήπο, το "Zaatar" έχει καθιερωθεί ως δημοφιλές meeting point για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα του, που συμπληρώνεται από κοσμοπολίτικες διεθνείς γεύσεις. Φιλικό και εξωστρεφές, με ντεκόρ με άποψη και τον έμπειρο executive chef Χρυσόστομο Πρασατζή στο τιμόνι της κουζίνας, το εστιατόριο της Νέας Ερυθραίας παντρεύει την παράδοση με τη δημιουργικότητα. Ο σεφ και η ομάδα του χρησιμοποιούν premium προϊόντα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τα οποία ως επίσημος ερευνητής και πρεσβευτής της ελληνικής γαστρονομίας για το 2020, στο πλαίσιο του θεσμού Greek Taste beyond borders, εγγυάται τόσο για τη γεύση τους όσο και την ποιότητά τους. Στο μενού θα βρείτε παραδοσιακά και σύγχρονα πιάτα ελληνικής κουζίνας, φτιαγμένα με ολόφρεσκα υλικά, όπως αβγά τηγανητά στη στάκα με χειροποίητα τσιπς από φρέσκες πατάτες και προσούτο από πρόβατο, κανταΐφι με κυκλαδίτικα τυριά, αλλά και σπιτικά μαγειρευτά ημέρας ή μπριζόλες μακράς ωρίμανσης.
Tip: Μια πλούσια λίστα κρασιών και κοκτέιλ συμπληρώνει τη γευστική εμπειρία, που ολοκληρώνεται με λαχταριστά επιδόρπια, όπως το cheesecake και ο σπαστός μπακλαβάς!
Δείτε περισσότερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας εδώ