"Varoulko Seaside"

Θαλασσινή φινέτσα που συνεχίζει να γράφει ιστορία στο Μικρολίμανο.

Varoulko Seaside Ελληνική κουζίνα Μικρολίμανο

Περισσότερες από τρεις δεκαετίες στον αφρό της ψαροφαγίας μετράει το θρυλικό "Varoulko", το εστιατόριο που άλλαξε το χάρτη της θαλασσινής γεύσης στην Αθήνα και την Ελλάδα, με τη φινέτσα του να επιβεβαιώνει για ακόμη μία χρονιά τη θέση του στην κορυφή, ανανεώνοντας τη λάμψη ενός Χρυσού Σκούφου, του Βραβείου Ελληνικής Κουζίνας, αλλά και ενός αστεριού Michelin, από το 2002 έως σήμερα, πάνω από την ατμοσφαιρική του σάλα. Έτσι, υποδέχεται άλλη μία φθινοπωρινή σεζόν με τη θαλπωρή του κλασικού, κλασικό όχι μόνο για τη βραβευμένη ελληνική κουζίνα που προσφέρει, αλλά και για τη συνολική εστιατορική εμπειρία που πλαισιώνει τις επισκέψεις μας, με τον σεφ-πατρόν Λευτέρη Λαζάρου να κρατά το "Varoulko Seaside" ως σημείο αναφοράς στην ελληνική γαστρονομία. Signature πιάτα της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, όπως η σούπα με πεσκανδρίτσα και το καλαμάρι pesto, εναλλάσσονται με νέες, κομψές δημιουργίες, που εξελίσσουν κι εμπλουτίζουν συνεχώς το comfort γευστικό σύμπαν του "Varoulko Seaside", ιδανικό όχι μόνο για ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες, αλλά και για casual στιγμές καλοφαγίας (καθημερινά από τη 1 μ.μ.), με  φόντο τα κατάρτια του Μικρολίμανου. 

Varoulko Seaside Ελληνική κουζίνα Μικρολίμανο

Tip: Τα φινετσάτα επιδόρπια που υπογράφει ο Θοδωρής Μωυσίδης λειτουργούν εξίσου καλά ως φινάλε ενός απολαυστικού γεύματος, αλλά και ως αυτόνομος προορισμός στο τέλος του περίπατου της νέας προμενάδας του Μικρολίμανου.

Δείτε περισσότερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας εδώ

Περισσότερες πληροφορίες

Varoulko Seaside

Ακτή Κουμουνδούρου 54-56, Μικρολίμανο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.