Iστορικό πόστο και σταθερή αξία στην πλατεία Ελευθερωτών, σερβίρει στην ίδια τοποθεσία από το 1950 φαγητό φροντισμένο, με απλά υλικά και περίσσια νοστιμιά. Σε ατμόσφαιρα παραδοσιακού ουζερί παλαιάς κοπής, που αναβιώνει τα αθηναϊκά στέκια εποχής, κάνοντας χάζι στην πλατεία –αν καθίσετε στα τραπεζάκια έξω– και τις παρέες που τρωγοπίνουν με ατέρμονο κουβεντολόι, θα απολαύσετε ψαρομεζέδες και θαλασσινά με καλοδουλεμένη πρώτη ύλη που μεταφράζεται σε λογιών λογιών ελληνόστροφες γεύσεις. Η all time classic κοκκινιστή πικάντικη σουπιά συναντά παστά όπως ο σκορδάτος γαύρος και το σκουμπρί που σερβίρονται δίπλα σε φρεσκοτηγανισμένα ψαράκια, στο πιο ελαφρύ και διάσημο τηγάνι της πόλης, ενώ οι ψητές σαρδέλες στο φούρνο και το ξιδάτο χταπόδι "τραβάνε" μπόλικες ρουφηξιές ούζο και τραγούδια της παλιάς Αθήνας στα ηχεία…
Tip: Οι αλοιφές είναι κεφάλαιο που δεν πρέπει να λείπει από το τραπέζι.