Ψάρι Ψάρι

Καθημερινή θαλασσινή απόλαυση

Ψάρι Ψάρι

Oι μέρες της Σαρακοστής προστάζουν χαλαρή διάθεση και θαλασσινά μεζεκλίκια για τη μέση. Στο "Ψάρι Ψάρι", το οποίο δεν έχει καθιερωθεί τυχαία ως μια τίμια value for money πρόταση, σε περιμένουν εκλεκτά πιάτα από όλους τους θησαυρούς της θάλασσας που μοσχοβολάνε φρεσκάδα σε ένα minimal, οικείο περιβάλλον με νησιώτικες αναφορές. Εδώ βρίσκεις καθημερινά ολόφρεσκο ψάρι και γεύσεις που υπηρετούν πιστά την παράδοση, εκτελεσμένες με τόλμη και φαντασία για μια απολαυστική ψαροφαγική εμπειρία για μερακλήδες. Στο μενού του πρωταγωνιστούν ζεστά και κρύα ορεκτικά, ποικιλία από θαλασσινά στη σχάρα, όπως χταποδάκι και καλαμάρι, ολόφρεσκα ψάρια της ώρας και ψαγμένες επιλογές από κάθε γωνιά της Ελλάδας για ουζάκι, κρασί ή τσίπουρο. Κριθαρότα, ριζότα με άρωμα θάλασσας, γαρίδες σαγανάκι για σιγουράκι, αλλά και το μεγαλείο της απλότητας σε ένα πιάτο αχνιστά μύδια. Κλείστε θέση για μια εγγυημένα ξεχωριστή σαρακοστιανή γαστρονομική εμπειρία.

Tip: Ρωτήστε τον σεφ για τη special καθημερινή του πρόταση, την οποία εμπνέεται από την ψαριά της ημέρας. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.