Στην ανερχόμενη πιάτσα της Αργυρούπολης, το "Mastello" έχει ανεβάσει τον πήχη,
όπως μας έχει συνηθίσει εδώ και χρόνια στο Μπατσί της Άνδρου. Ο χώρος ζεστός και ατμοσφαιρικός, με τη χαλαρή αύρα ενός στιλάτου μοντέρνου εστιατορίου και το νησιώτικο λευκό με το αιγαιοπελαγίτικο θαλασσί να πρωταγωνιστούν. Επικεφαλής και στις δύο κουζίνες ο σεφ και συνιδιοκτήτης Μιχάλης Σάτμαρης, προτείνει ευφάνταστα πιάτα με άρωμα θάλασσας και comfort μοντέρνες πινελιές. Ο κατάλογος σου προσφέρει την ευελιξία να κινηθείς ανάμεσα σε προσεγμένο τσιμπολόγημα και κανονικό γεύμα, ενώ στις περισσότερες παρασκευές χρησιμοποιούνται προϊόντα κατευθείαν από το νησί. Στις πρόσφατες must σπεσιαλιτέ, το ταρτάρ ροφού μαριναρισμένο σε μαστίχα, δυόσμο, αγγούρι και τσίλι, το σεβίτσε γαρίδας με λάδι βασιλικού, η σαλάτα με φακές Δομοκού και καπνιστή ρέγγα, το φιλέτο φρέσκου ροφού με σάλτσα κακαβιάς και το ριζότο με γαρίδες, μελάνι σουπιάς και σαφράν. Σημειώστε ότι όλα τα ψάρια είναι φρέσκα και φτάνουν καθημερινά από την Άνδρο.
Tip: Γλυκό φινάλε γράφουν το cremeux μαύρης σοκολάτας με γλυκό του κουταλιού κυδώνι, το τσίζκεικ φούρνου με κρέμα από τυρί βολάκι και γλυκό τριαντάφυλλο και η κρεμ μπρουλέ ρυζόγαλο με αχλάδι ποσέ, μπαχαρικά και αφρό κανέλας.