Πιπεριά

Κάτι να καίει...

Πιπεριά © Λεωνίδας Τούμπανος

Σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πιάτσες των Αθηνών για λάτρεις του καλού φαγητού, στο Νέο Ψυχικό, συναντάς την "Πιπεριά" που μετράει στην πλάτη της 22 χρόνια επιτυχημένης πορείας. Αγαπημένο στέκι που ξεχωρίζει για την εξυπηρέτηση, τις γεύσεις του και τα ανανεωμένα πιάτα που παρελαύνουν από το menu, εξελίσσοντας τη θαλασσινή παράδοση. Στον μίνιμαλ χώρο σε περιμένουν cosy & chic τραπεζάκια και ένας πλούσιος κατάλογος για να διαλέξεις δημιουργικά πιάτα που τιμούν την παράδοση και σπεσιαλιτέ με πρωταγωνιστές τα καλούδια της θάλασσας, με μοντέρνα απόδοση φτιαγμένα με αγάπη και άριστες πρώτες ύλες. Οι άνθρωποι της "Πιπεριάς", που ξέρουν καλά τη συνταγή για καλό και νόστιμο φαγητό, προτείνουν την ολόφρεσκη καθημερινή ψαριά, μυλοκόπι στη σχάρα με τσιγαριαστό σταμναγκάθι, ταρτάρ τόνου με αβοκάντο και φρέσκα μύδια με τζίντζερ, σόγια σoς, sweet chilli και wasabi. 

Tip: Η casual διάθεσή του το κάνει hot spot για μάζεμα με την παρέα για ουζάκι και σαρακοστιανά!

Περισσότερες πληροφορίες

Πιπεριά

Άγγ. Σικελιανού 8 & Αδριανείου, Ν. Ψυχικό
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.