Η Σαρακοστή φέρνει μυρωδιά ιωδίου και ο νους ταξιδεύει στο ελληνικό καλοκαίρι. Ο καλύτερος τρόπος να το φέρεις στην πόλη είναι μια βόλτα στη γλυφαδιώτηικη "Ψαρού". Ένα διαχρονικό ψαροφαγικό στέκι με αιγαιοπελαγίτικα χρώματα, μοντέρνα διάθεση και σύγχρονη αισθητική. Στην "Ψαρού" δεν κάνει τυχαία εμφάνιση όλος ο καλός κόσμος της πόλης, καθότι, πέρα από την ατμόσφαιρα, το menu, πλούσιο και ανανεωμένο, καλύπτει τα γούστα τόσο των παραδοσιακών, όσο και των πιο εκπαιδευμένων ουρανίσκων. Μη χάσεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις τον δίσκο με τα δροσερά ορεκτικά, το ολόφρεσκο ψαράκι από τα δίχτυα στο πιάτο σου και θαλασσινά πιάτα with a twist, όπως το κριθαρότο γιουβέτσι με γαρίδες, ντομάτα και στακοβούτυρο, το φιλέτο τόνου στη σχάρα, το λαβράκι σεβίτσε με λάιμ και την παέγια με θαλασσινά και παλαμιώτικο λουκάνικο. Κι όσο η εξοχική διάθεση μας καταλαμβάνει, μην ξεχνάτε ότι η "Ψαρού" μας συστήνει το αδελφάκι της στη hot πιάτσα του Λαυρίου, που μόλις άνοιξε για τη σεζόν και προσφέρεται για ηλιόλουστες ψαρο-κατανύξεις.
Tip: Ολοκλήρωσε τη νησιώτικη απόδραση με μερικούς γύρους εκλεκτών αποσταγμάτων αλλά και με ψαγμένες οινικές επιλογές.