Mε ευχάριστη, casual αύρα και μοντέρνο γαστρονομικό πρόσωπο, αυτό το θαλασσινό στέκι της οδού Ζησιμοπούλου προσφέρει αρκετούς λόγους για να στρέψουμε πλώρη προς το Παλαιό Φάληρο. Το εστιατόριο δεν έχει αναδειχτεί τυχαία σε ψαροφαγικό φαβορί των νοτίων προαστίων, αφού η αφοσίωση της οικογένειας Βουλγαράκη στην εξαίρετη πρώτη ύλη αποτυπώνεται σε μια κουζίνα ανοιχτόκαρδη με λεπτοκεντημένες θαλασσινές σπεσιαλιτέ. Από τα τραπέζια του περνούν πιάτα όπως οι γεμιστές φλογέρες με αρσενικό Νάξου, μαρμελάδα ντομάτας και κουμκουάτ και τα μανιτάρια γεμιστά με φρούτα της θάλασσας πάνω σε καπνιστή σάλτσα ντομάτας που προλογίζουν πιο πληθωρικές νοστιμιές της θάλασσας, όπως τα φιλετάκια ξιφία σε φρικασέ μανιταριών, τα ραβιόλια γαρίδας και καραβίδας με κρέμα τυριών, τις ταλιατέλες καπνιστού σολομού με σταμνοτύρι και την περίφημη παέγια θαλασσινών σε ένα ολοκληρωμένο ψαροφαγικό σενάριο.
Tip: Η αξιόλογη γκάμα κρασιών της κάβας τους και μια πολύ καλή συλλογή ελληνικών αποσταγμάτων συμπληρώνουν την προσεγμένη ψαροφαγική εμπειρία.