Ψαράδες

Ατόφια εμπειρία ψαροφαγίας

Ψαράδες

Mε ευχάριστη, casual αύρα και μοντέρνο γαστρονομικό πρόσωπο, αυτό το θαλασσινό στέκι της οδού Ζησιμοπούλου προσφέρει αρκετούς λόγους για να στρέψουμε πλώρη προς το Παλαιό Φάληρο. Το εστιατόριο δεν έχει αναδειχτεί τυχαία σε ψαροφαγικό φαβορί των νοτίων προαστίων, αφού η αφοσίωση της οικογένειας Βουλγαράκη στην εξαίρετη πρώτη ύλη αποτυπώνεται σε μια κουζίνα ανοιχτόκαρδη με λεπτοκεντημένες θαλασσινές σπεσιαλιτέ. Από τα τραπέζια του περνούν πιάτα όπως οι γεμιστές φλογέρες με αρσενικό Νάξου, μαρμελάδα ντομάτας και κουμκουάτ και τα μανιτάρια γεμιστά με φρούτα της θάλασσας πάνω σε καπνιστή σάλτσα ντομάτας που προλογίζουν πιο πληθωρικές νοστιμιές της θάλασσας, όπως τα φιλετάκια ξιφία σε φρικασέ μανιταριών, τα ραβιόλια γαρίδας και καραβίδας με κρέμα τυριών, τις ταλιατέλες καπνιστού σολομού με σταμνοτύρι και την περίφημη παέγια θαλασσινών σε ένα ολοκληρωμένο ψαροφαγικό σενάριο.

Tip: Η αξιόλογη γκάμα κρασιών της κάβας τους και μια πολύ καλή συλλογή ελληνικών αποσταγμάτων συμπληρώνουν την προσεγμένη ψαροφαγική εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαράδες

Ζησιμοπούλου 52, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.