Tο νεότερο μέλος της ομάδας "Ψαράκια & Θαλασσινά" αποτελεί αποτέλεσμα της συνεργασίας δύο πολύ σημαντικών οικογενειών στο χώρο της κορυφαίας ψαροφαγίας στην πόλη: Η οικογένεια Κοντιλιέρη, από τη μια, και η οικογένεια Κόλλια, από την άλλη, προσφέρουν μια γευστική εμπειρία γεμάτη αλμύρα και ιώδιο, στα υψηλότερα πάντοτε standards ποιότητας! Οι θάλασσες της Καλύμνου και της Μυτιλήνης είναι η πηγή του ολόφρεσκου ψαριού, που συνδυαστικά με απολαυστικά όστρακα, φρέσκες καραβίδες και μοναδικά πιάτα εκπληρώνουν την υπόσχεση που δίνουν τα ονόματα των εμπλεκομένων στο εν λόγω θαλασσινό concept, με επικεφαλή πια τον Χρήστο Κόλλια, ο οποίος παραλαμβάνει την σκυτάλη από τον πατέρα του, Τάσο.
Tip: Δεν γίνεται να επισκεφτείς το εστιατόριο χωρίς να δοκιμάσεις την κορυφαία εμπειρία ψησίματος του ολόφρεσκου ψαριού στο αλάτι.