Κόλλιας Ψαράκια και Θαλασσινά

Βουτιά στο ιώδιο

Κόλλιας Ψαράκια και Θαλασσινά © Λεωνίδας Τούμπανος

Tο νεότερο μέλος της ομάδας "Ψαράκια & Θαλασσινά" αποτελεί αποτέλεσμα της συνεργασίας δύο πολύ σημαντικών οικογενειών στο χώρο της κορυφαίας ψαροφαγίας  στην πόλη: Η οικογένεια Κοντιλιέρη, από τη μια, και η οικογένεια Κόλλια, από την άλλη, προσφέρουν μια γευστική εμπειρία γεμάτη αλμύρα και ιώδιο, στα υψηλότερα πάντοτε standards ποιότητας! Οι θάλασσες της Καλύμνου και της Μυτιλήνης είναι η πηγή του ολόφρεσκου ψαριού, που συνδυαστικά με απολαυστικά όστρακα, φρέσκες καραβίδες και μοναδικά πιάτα εκπληρώνουν την υπόσχεση που δίνουν τα ονόματα των εμπλεκομένων στο εν λόγω θαλασσινό concept, με επικεφαλή πια τον Χρήστο Κόλλια, ο οποίος παραλαμβάνει την σκυτάλη από τον πατέρα του, Τάσο.

Tip: Δεν γίνεται να επισκεφτείς το εστιατόριο χωρίς να δοκιμάσεις την κορυφαία εμπειρία ψησίματος του ολόφρεσκου ψαριού στο αλάτι.

Περισσότερες πληροφορίες

Κόλλιας - Ψαράκια και Θαλασσινά

Κύπρου 60, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.