Aν τώρα τη Σαρακοστή αναζητάς μια fine dining επιλογή που να περιλαμβάνει γαστρονομικές δημιουργίες με πρώτη ύλη το ψάρι και τα θαλασσινά στα βόρεια, πετάξου μέχρι τις "Μικρές Κυκλάδες" της Κηφισιάς. Πρώτη στάση η Σχοινούσα, απ’ όπου τα περισσότερα υλικά μεταφέρονται στον πάγκο της κουζίνας, για να μετουσιωθούν σε δημιουργικά πιάτα, με τη δεξιοτεχνία του σεφ. Ο μοντέρνος χώρος είναι ζεστός και πολυτελής, σε ιδανική ισορροπία με τη γευστική πρόταση και το κομψό food styling, που ολοκληρώνουν την εμπειρία. Στο oyster bar δοκιμάζεις καλοφτιαγμένα ωμά εδέσματα όπως στρείδια, χτένια, ταρτάρ, σεβιτσε κ.ά. σε συνδυασμό με ξεχωριστά κοκτέιλ, ενώ gourmet δημιουργίες πάνε την εμπειρία ένα βήμα παραπέρα. Φιλέτο ψαριού με βελουτέ μπουγιαμπέσα, ταλιολίνι αχινού ή καραβίδας, καλαμάρι ψητό με μαύρο ταραμά και χόρτα εποχής, αλλά και ντολμαδάκια ψαριού σε μαρουλόφυλλο με σάλτσα αβγολέμονο, εκπλήσσουν ευχάριστα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Tip: Θα συνοδεύσετε τις γεύσεις με εκλεκτές οινικές επιλογές από τη φροντισμένη λίστα.