Eπειδή Σαρακοστή χωρίς θαλασσινά δεν γίνεται, γευτείτε τα όπως σας αξίζει. Στις "Μικρές Κυκλάδες" το ψάρι έχει την τιμητική του, μέσα από ευφάνταστα πιάτα όπου μαγειρεύεται με δεξιοτεχνία, αγάπη και μεράκι. Σε ένα χώρο ξεχωριστής κομψότητας και αισθητικής που έχει πλέον πιστούς φίλους απ’ όλη την Αθήνα, η εκλεπτυσμένη κουζίνα συναντάει την απλότητα της διαχρονικής ταβέρνας σε ένα γευστικό ταξίδι στο Αιγαίο. Με έμφαση στη λεπτομέρεια, την άριστη εξυπηρέτηση και την εμμονή στα εκλεκτά υλικά, ο σεφ Σταύρος Σπανέλης και όλη η ομάδα των "Μικρών Κυκλάδων" σας υπόσχονται μια μοναδική περιπλάνηση που ξυπνά τις αισθήσεις. Δοκιμάστε καρπάτσιο ψαριού και καραβίδας, χταπόδι στιφάδο με φάβα Σχοινούσας, φρέσκο καλαμάρι ψητό ή τηγανητό και γαριδάκι αυθεντικό Συμιακό, ζυμαρικά με θαλασσινά και ψάρι της ώρας ψητό ή τηγανητό, αλλά και σαρακοστιανά με δημιουργική απόδοση και σύγχρονους συνδυασμούς.
Tip: Η ήσυχη γειτονιά ενδείκνυται για cosy εξόδους μακριά από τους πολυσύχναστους δρόμους. Όταν το επιτρέπει ο καιρός, σας υποδέχεται στα έξω τραπέζια με θέα το πάρκο.