Τραβόλτα

Εις τον αφρό του Περιστερίου

Τραβόλτα

Είναι εδώ και έντεκα χρόνια σταθερό σημείο συνάντησης των απαιτητικών ψαροφάγων της πόλης το λευκοντυμένο εστιατόριο των αδερφών Λιάκου, που πέτυχαν να μας μυήσουν σε μια αλλιώτικη συνθήκη απόλαυσης του ψαριού. Μια συνθήκη δομημένη γύρω από την αειφορία της θάλασσας, πολύ προτού αυτή μετατραπεί στο απόλυτο ζητούμενο της εποχής, καθώς τρία συνεργαζόμενα καΐκια ψαρεύουν σύμφωνα με συγκεκριμένες προδιαγραφές και προσφέρουν στο εστιατόριο από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του την καλύτερη ψαριά τους. Η κουζίνα με τη σειρά της μαγειρεύει με ευαισθησία, χωρίς δηλαδή να κάνει διακρίσεις ανάμεσα σε μεγάλα ή μικρά και ταπεινά ψάρια, αλλά με μόνη έγνοια τη φρεσκάδα και τη γεύση της θάλασσας. Το τηγάνι και η σχάρα λειτουργούν αριστοτεχνικά και συμπληρώνονται από μια σειρά εξαιρετικών σπεσιαλιτέ που έχουν πλέον γίνει κλασικές. Μπάμιες με ροφό, καλαμάρι κοντοσούβλι, τσιπούρα φρικασέ με άγρια χόρτα και αβγολέμονο είναι κάποιες από αυτές που μας κάνουν να επισκεπτόμαστε το "Τραβόλτα" ξανά και ξανά.

Tip: Ανακαλύψτε τα εξαιρετικά house wines του "Τραβόλτα" από διάφορες ποικιλίες, αλλά και την πολύ ιδιαίτερη μπίρα του εστιατορίου, που φτιάχνεται με νερό αχινού και παντρεύεται τέλεια με τις γεύσεις

Περισσότερες πληροφορίες

Travolta

Αρκαδίας & Αγίου Παύλου 33, Περιστέρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.