Psaropoula Fish Meze

Έμπνευση από το παρελθόν, πιάτα από το μέλλον

Psaropoula

Tη νέα συναρπαστική της εποχή καλωσόρισε η πάλαι ποτέ εμβληματική ταβέρνα "Ψαροπούλα", με φρεσκαρισμένο όνομα και προχωρημένη ψαροφαγία που ακροβατεί ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον. Στο γνώριμο δρομάκι της Καλλιθέας, η "Psaropoula Fish Meze" ντύνεται με μοντερνιτέ και island chic αισθητική, ενώ αποκτά άκρως ταξιδιάρικη αύρα, με πρωταγωνιστές τα πιάτα που υπογράφει ο ταλαντούχος σεφ Γιάννης Λιόκας μαζί με το συνεργάτη του Αλέξανδρο Μηλιαράκη. Πιάτα όπως το μαγιάτικο μαρινέ με ντομάτα, αγγούρι και ponzu ντομάτας υπογραμμίζουν τις ελληνικές αφετηρίες και τις διεθνείς προσλαμβάνουσες, ενώ δημιουργίες όπως η λεμονάτη ρεβιθάδα με φιλέτο μπακαλιάρου αναδεικνύουν την έφεση της ομάδας στις αναπάντεχες αλλά ντελικάτες ισορροπίες. Από τους μεζέδες επιλέξτε τους απροσδόκητους μαραθοκεφτέδες με καπνιστό χέλι, σαλάτα φινόκιο και πορτοκάλι.

Tip: Τις Κυριακές αγκυροβολεί εδώ και η πάρτι ατμόσφαιρα, αφού οι μουσικές επιλογές του DJ από τα 80s και τα 90s γαρνίρουν εκρηκτικά τους εκλεκτούς ψαρομεζέδες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.