Estiatorio Milos

Estiatorio_Milos

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων

Για αρχή

Παρακαλώ επιλέξτε ένα από τα παρακάτω:

  • Σολομός ταρτάρ
  • Λαυράκι σεβίτσε
  • Τσιπούρα σασίμι
  • 6 rock oysters

Ορεκτικό

Παρακαλώ επιλέξτε ένα από τα παρακάτω:

  • Ντοματοσαλάτα
    Ώριμες ντομάτες, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αφράλα και φέτα
  • Χταπόδι
    Ψητό, σερβίρεται με φάβα Σαντορίνης
  • Καλαμάρι
    Τηγανητό με ξύσμα λεμονιού
  • Ριζότο μανιταριών

Κυρίως

Παρακαλώ επιλέξτε ένα από τα παρακάτω:

  • Τσιπούρα ψητή με άγρια χόρτα εποχής 
  • Σολομός βιολογικός με φασόλια Πρεσπών piazzi
  • Αστακομακαρονάδα (για 2 άτομα)
  • Φιλέτο USDA Prime Black Angus (σερβίρεται με πατάτες τηγανητές)

Επιδόρπια

Παρακαλώ επιλέξτε ένα από τα παρακάτω:

  • Περφέτα Fabrizio
    Τάρτα πικρής σοκολάτας με σπιτική κρέμα
  • Εκμέκ κανταΐφι
    Παραδοσιακό με φύλλο κανταΐφι και φυστίκι Αιγίνης

135 € / άτομο (στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά και τα αναψυκτικά)

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

Για αρχή

  • Κακαβιά

Ορεκτικό

  • Αστακοσαλάτα
    αστακός, εντίβ, ραντίτσιο, μάραθος και brandy Metaxa
  • Σολομός ταρτάρ
    με χαβιάρι Royal Gold, γιαούρτι και σχοινόπρασο

Δεύτερο ορεκτικό

  • Ριζότο γάμπαρης

Κυρίως

  • Γουρουνόπουλο γάλακτος
    σιγομαγειρεμένο στο ξυλόφουρνο με baby πατάτες

Επιδόρπιο

  • Περφέτα Fabrizio
    Τάρτα πικρής σοκολάτας με σπιτική κρέμα

180 € / άτομο (στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά και τα αναψυκτικά)

Περισσότερες πληροφορίες

Milos

Κολοκοτρώνη 3-5, Αθήνα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.