Varoulko Seaside

varoulko seaside

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων

  • Μακαρόν, κρόκο Κοζάνης, κρέμα καπνιστό χέλι
  • Σούπα κουνουπίδι, κόκκινης γαρίδας Κοιλάδος, λαχανικών
  • Φακές beluga, γαρίδα, αφρό μετσοβόνε
  • Ριζότο με μανιτάρια κανθαρέλες, πορτσίνι, καραβίδα
  • Ορτύκι με μπαλοτίνα δράκαινας, κους-κους
  • "Το κερί"/ "the candle"-Cremeux σοκολάτας 80%, κόκκινα φρούτα, μους λευκής σοκολάτας, γλυκάνισος μπισκότο πραλίνας, sorbet βατόμουρο

135,00€ / άτομο

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

  • Γκοφρέτα με μελάνι σουπιάς, αυγοτάραχο Μεσολογγίου, κρέμα ξινομυζήθρας
  • Σούπα κάστανο με μανιτάρια κανθαρέλες, ταρτάρ καραβίδας
  • Γκιόζα με γέμιση σφυρίδας, λαχανικά, σάλτσα lime
  • Ριζότο με κρέμα παντζάρι, κίτρινης κολοκύθας, γαρίδα
  • Καρέ αρνιού Γαλλικής κοπής, ξινό τραχανά, χούμους
  • " Σοκολάτα"/ " Chocolate ", Mousse bitter σοκολάτας, vermicelli κάστανο-gianduja, παγωτό μελομακάρονο

135,00€ / άτομο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.