Μικρές Κυκλάδες

Μικρές Κυκλάδες Κηφισιά © Λεωνίδας Τούμπανος

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων

  • Welcome
  • Prosseco
  • Καραβίδα, με αφρό από bisque καραβίδας και λάδι μάραθου
  • Κυδώνια, μύδια και γαρίδα με τζίντζερ, λεμονόχορτο και εστραγκόν
  • Φιλετάκι γλώσσας ποσέ με παντζάρι σε σάλτσα βουτύρου και παλιαωμένο ξύρι
  • Μενταγιόν πεσκανδρίτσας με κουλί τομάτας, μους σπαραγγιού και λαχανάκια Βρυξελλών
  • Καβούρι με μαριναρισμένα φύκια, baby leaves και dressing εσπεριδοειδών
  • Φιλέτο σφυρίδας με σπαράγγια, μανιτάρια king oyster και βελουτέ ψαριού αρωματισμένη με μαύρη τρούφα
  • Τάρτα με μους κάστανου, bitter καραμέλα και μαρμελάδα από ψημένα κάστανα

Κατά την διάρκεια της εορταστικής βραδιάς θα υπάρχει ζωντανή μουσική

90€ / άτομο

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

  • Welcome
  • Prosseco
  • Choux με μους από συκώτι πεσκανδρίτσας και αφρό βασιλικού
  • Βελουτέ κάστανου με γλυκοκολοκύθα και φασκόμηλο
  • Tartar καραβίδας με γλάσο ιβίσκου και λουΐζα.
  • Χτένο arroser με πουρέ γλυκοπατάτας, σάλτσα από μανιτάρια και crispy προσούτο
  • Πικλαρισμένο μήλο, νατόμουρο, μύρτιλο, μιζούνα, κατσικίσιο τυρί και μαρμελάδα σύκου
  • Φιλέτο σφυρίδας με σάλτσα visanto, φρούτα του δάσους και πουρέ από αγκινάρα Ιερουσαλήμ
  • Grumble μελομακάρονου με bitter σοκολάτα και σάλτσα λευκής σοκολάτας αρωματισμένη με Τόγκα

Κατά την διάρκεια της εορταστικής βραδιάς θα υπάρχει ζωντανή μουσική

90€ / άτομο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.