Ανεφάνη

Ανεφάνη

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων

  • Σούπα κολοκύθας με τραγανό μπέικον, κρουτόν και κρέμα τυριού 6€
  • Σούπα βελουτέ παντζαριού με κρέμα τσαλαφούτι και τραγανό μπέικον 6€
  • Ποικιλία μανιταριών σωτέ με τοματίνια, σκόρδο, βασιλικό και φλοίδες γραβιέρας 10€
  • Φέτα ραβασάκι με μέλι και σουσάμι 7,5€
  • Λουκουμάδες τυριού με μαρμελάδα σύκο 8€
  • Ανάμεικτη σαλάτα με σταφίδες, ρόδι, κουκουνάρι, φλέικς αραβικής πίτας, τραγανό χαλούμι, βινεγκρέτ βαλσαμικό 10€
  • Ανάμεικτη σαλάτα Κοτόπουλο με κοτόπουλο ψητό, κουκουνάρι, ρόδι, κρουτόν, μπέικον, τοματίνια, φλέικς γραβιέρας, βινεγκρέτ βαλσαμικό 11€
  • Σαλάτα ρόκα – σπανάκι με baby ρόκα, babyσπανάκι, μανιτάρια, τοματίνια, κάσιους, μπέικον, κρουτόν, φλέικς γραβιέρας 10,5€
  • Ψαρονέφρι γεμιστό με αποξηραμένα φρούτα, αρωματικό πουρέ γλυκοπατάτας και σως μαυροδάφνης 21€
  • Γαλοπούλα ψητή με παραδοσιακή γέμιση, σωςγκρέιβι με πορτοκάλι 19,5€
  • Χριστουγεννιάτικη ποικιλία κρεατικών: κοτόπουλο φιλέτο, ψαρονέφρι, χωριάτικο λουκάνικο,   μπιφτέκια γαλοπούλας, μπιφτέκι μοσχαρίσιο, πατάτες baby , τυροκαυτερή, ψητές πιπεριές, ψητά μανιτάρια, πλευρώτους, σως μουστάρδας, σως μπάρμπεκιου 19€ / ένα άτομο, 38€ / 2 άτομα
  • Γαλακτομπούρεκο 6,5€
  • Εκμέκ 7€
  • Καρυδόπιτα με παγωτό 5,5€
  • Σοκολατόπιτα με παγωτό 8€

Ελάχιστή κατανάλωση 40€ / άτομο

Μενού Πρωτοχρονιάς

  • Welcome Drink
  • Μανιταρόσουπα βελουτέ με λάδι λευκής τρούφας
  • Φέτα ραβασάκι με μέλι και σουσάμι
  • Ανάμεικτη σαλάτα με καρότο, τοματίνια, κουκουνάρι, ρόδι, σουμάκ, μαύρη σταφίδα, φλέικς γραβιέρας, βινεγκρέτ βαλσαμικό
  • Πρωτοχρονιάτικη Ποικιλία Κρεάτων (κοτόπουλο φιλέτο, ψαρονέφρι, χωριάτικο λουκάνικο, μπιφτέκια γαλοπούλας, μπιφτέκι μοσχαρίσιο, πατάτες baby, τυροκαυτερή, ψητές πιπεριές, ψητά μανιτάρια πλευρώτους, σως μουστάρδας, σως μπάρμπεκιου)
  • Σου με κράκλεν σοκολάτας, κρέμα πατισερί, αρωματισμένη με κανέλα – πορτοκάλι και καραμέλα βουτύρου

52€ / άτομο

Μνησικλέους 24, Τηλ.: 21 0322 2809

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.