Athenaum Intercontinental

Première

Χριστουγεννιάτικες προτάσεις για το σπίτι

(24, 25, 31 /12 /2022 & 1/1/2023)

  • Ψητή γαλοπούλα με την παραδοσιακή γέμιση (έως 8 άτομα) 135€
  • Ψητό χοιρινό μπούτι γάλακτος με λαχανικά εποχής (έως 8 άτομα) 165€
  • Χριστουγεννιάτικος κορμός: κάστανο, σοκολάτα, black forest 65€

Art Bistrot

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων

Την παραμονή των Χριστουγέννων το "Art bistrot" προτείνει εορταστικό δείπνο τεσσάρων πιάτων υπό τη συνοδεία ζωντανής μουσικής

Gala Dinner

  • Σούπα βελουτέ από αγκινάρες Ιερουσαλήμ με αχλάδι, κρεμμυδάκια εσαλότ, καρπό του κακάο και φουντούκια
  • Ριζότο με γλυκιά κολοκύθα, γαρίδες, σαλάμι chorizo και αμύγδαλο
  • Ιβηρικό χοιρινό με καραμελωμένες ρίζες, τζίντζερ και κρέμα γλυκοπατάτας με miso
  • Καφές ή τσάι

75€ / άτομο

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

Γιορτάστε την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο "Artbistrot" με μενού πέντε πιάτων και ζωντανή μουσική

Gala Dinner

  • Σούπα κολοκύθας με γκαλανγκάλ και τζίντζερ
  • Χειροποίητος καπνιστός σολομός με κρέμα άνηθου και αυγά χελιδονόψαρου
  • Ριζότο με μανιτάρια εποχής, φρέσκια τρούφα και κάστανο 
  • Φιλέτο μόσχου με πουρέ πατάτας, chutneyεσαλότ και σάλτσα Port
  • Τραγανό chouxμε πατισερί βανίλιας, ζελέ ρόδι και ναμελάκα λευκής σοκολάτα
  • Καφές ή τσάι
  • Εορταστικά γλυκάκια

90€ / άτομο

Première

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων

Την Παραμονή των Χριστουγέννων επιλέξτε το βραβευμένο "Première" για να απολαύσετε το δείπνο σας, συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Gala Dinner

  • Καλωσόρισμα
  • Σούπα βελουτέ σελινόριζας με φρέσκα χτένια, πράσινο μήλο και φιστίκι Αιγίνης
  • Καραβίδες σωτέ με γλάσοbacon, φινόκιο, μανταρίνι και σάλτσα από τυρί comte
  • Φιλέτο λαβράκι μαγειρεμένο σε βούτυρο noisette, λαγόχορτο, χουρμάς, λεμόνι και σάλτα miso
  • Σιγοψημένος κόκκορας, κρούστα μυρωδικών, πουρέ καρότο και σάλτσα Perigourdine με φρέσκια τρούφα
  • Pre-dessert
  • Τάρτα με κάστανο και βανίλια

130€ / άτομο

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

Υποδεχτείτε τη Νέα Χρονιά στο "Première" απολαμβάνοντας έξι μοναδικά πιάτα υπό τη συνοδεία ζωντανής μουσικής

Gala Dinner

  • Καλωσόρισμα
  • Κονσομέ από μοσχάρι γάλακτος, ραβιόλι με μανιτάρια και φρέσκια τρούφα
  • Χτένια σωτέ με guanciale, παρμεζάνα και παστό κρόκο αυγού
  • Ριζότο κολοκύθας με πάπια confit, καραμελωμένα πεκάν και γκοργκοντζόλα
  • Φιλέτο μόσχου με πουρέ παστινάκι, αντίβ μαγειρεμένο σε βούτυρο και σάλτσα Port
  • Pre-dessert
  • Υφές bitter και καραμελωμένης σοκολάτας, φύλλο χρυσού
  • 1 ποτήρι σαμπάνια

220€ / άτομο

Cafezoe

Χριστούγεννα

Απολαύστε ένα εντυπωσιακό γεύμα συντροφιά με ζωντανή μουσική

Buffet Delicacies

Κρύες Παρουσιάσεις

  • Στρείδια, κυδώνια και γυαλιστερές σερβίρονται με φρέσκο λεμόνι

Carving

  • Ψητή γαλοπούλα γεμιστή με κάστανα, κουκουνάρι και φασκόμηλο
  • Μπούτι από γουρουνάκι γάλακτος με σάλτσα μουστάρδας Dijon

Ζεστά

  • Λαυράκια στη σχάρα με δενδρολίβανο σε πουρέ πατάτας αρωματισμένο με πορτοκάλι
  • Αρνάκι με λιαστή ντομάτα και καπνιστό τυρί Μετσόβου

Γλυκά

  • "Τσιζ κέικ” με ζαχαρωμένα λεμόνια-λάιμ

Και πολλά ακόμα εδέσματα

90€ / άτομο

Πρωτοχρονιά

Πρωινό του ξενύχτη
Ξεκινήστε τη νέα χρονιά με ένα απολαυστικό μπουφέ πρωινό 32€ / άτομο

Πρωτοχρονιάτικο γεύμα
Απολαύστε εορταστικές λιχουδιές παρέα με ζωντανή μουσική

Buffet Delicacies

  • Κρύες Παρουσιάσεις
  • Εορταστική ποικιλία αλλαντικών με πίκλες

Carving

  • Σφυρίδα ψητή με λαδολέμονο και μαγιονέζα μυρωδικών
  • Ψητό γουρουνάκι γάλακτος με σάλτσα από τους χυμούς του

Ζεστά

  • Φιλετάκια μοσχαρίσια γάλακτος με τριλογία μανιταριών
  • Ταλιατέλες με αστακό

Γλυκά

  • Κορμός αμύγδαλο και κεράσι γλασέ
  • Λουκουμάδες με μέλι και καρύδια

Και πολλά ακόμα εδέσματα

100€ / άτομο

Περισσότερες πληροφορίες

Premiere

(ξεν. «Athenaeum InterContinental») Λεωφ. Συγγρού 89-93, Ν. Κόσμος
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.