Tudor Hall

Tudor Hall

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων

  • Καρπάτσιο καραβίδας με χαβιάρι, σαγκουίνι και αβοκάντο
  • Σούπα μπρόκολο με σολομό "balik gravlax" και κουκουνάρι
  • Ραβιόλι με γαρίδες, χτένι, πράσινα σπαράγγια και σάλτσα αρωματισμένη με λεμονόχορτο
  • Σορμπέ μήλο με κανέλα

Επιλογή από:

  • Πατροπαράδοτη γεμιστή γαλοπούλα με ξερά φρούτα, κουκουνάρι και σάλτσα κράνμπερι

ή/or Μοσχαρίσιο φιλέτο γάλακτος, συκώτι χήνας, τρούφα, πουρέ μαϊντανόριζας με βανίλια και κραμπλ φουντούκι

  • Τραγανή βάση από πραλίνα και καραμελωμένο διογκωμένο ρύζι, μους σοκολάτας γάλακτος, κρέμα πικρής σοκολάτας και μπισκουί σοκολάτας
  • Καφές ή τσάι
  • Χριστουγεννιάτικες γλυκές λιχουδιές

275 € / άτομο

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

  • Τερίνα φουά γκρα με κόκκινα φρούτα, σπόρους κακάο και φρεσκοψημένo μπριός
  • Σούπα κάστανο με άγρια μανιτάρια, κατσικίσιο τυρί και μοσχολέμονο
  • Χτένια ψητά, χαβιάρι Oscietra, εμουλσιόν καρότου, μυρωδικά και τοuίλ με μελάνι σουπιάς
  • Σορμπέ κόκκινα φρούτα με λεβάντα
  • Μοσχάρι Wagyu "striploin" με παστινάκι, καραμελωμένο κρεμμύδι και σάλτσα τρούφας
  • Μπισκουί λεμόνι με κρέμα μοσχολέμονο, ανάλαφρη μους λεμόνι και τραγανό τουίλ βανίλιας
  • ΚαφέςήΤσάι
  • Πρωτοχρονιάτικες γλυκές λιχουδιές

440 € / άτομο

Μενού Χριστουγέννων

  • Tαρτάρ τόνου με κίτρινη πιπεριά και αφρό πατάτας
  • Βασιλικό καβούρι με δροσερά φύλλα σαλάτας, κινόα με ντρέσινγκ μάνγκο και "passionfruit"
  • Χειροποίητο ζυμαρικό γεμιστό με φραγκόκοτα, μανιτάρια του δάσους, σάλτσα φραγκόκοτας και αφρό παλαιωμένης γραβιέρας

Επιλογή από:

  • Μπούτι και στήθος από γαλοπούλα με τη γέμιση τους, σάλτσα από σπόρους μουστάρδας και κράνμπερι

ή/or Γλώσσα με λευκά σπαράγγια, αμύγδαλο, τρούφα, λαγόχορτο και σάλτσα μπουγιαμπέσα

Μπουφές γλυκών

  • Ποικιλία γλυκών από το in house ζαχαροπλαστείο

Dessert buffet menu

  • Τούρτες και Τάρτες
  • Μπλακφόρεστ
  • Τάρτα Μονμπλαν
  • Τάρτα Fraisier
  • Saint Honoré φουντούκι-βανίλια

Γλυκά σε ποτήρι

  • Crémeux με καρύδι pecan και πράσινο μήλο
  • Ρεβανί με κρέμα λεμόνι και αχλάδι confit
  • Πανακότα "Dulcey" με μάνγκο, passion fruit και καρύδα
  • Φρουτοσαλάτα εξωτικών φρούτων
  • Παστάκια
  • Paris Brest με φιστίκι Αιγίνης
  • Macaron σοκολάτα με κόκκινα φρούτα
  • Mini tart Tatin
  • Ταρτάκι με "gianduja" και λάιμ

Ελληνικά γλυκά

  • Μπακλαβάς, κανταΐφι, σαραγλί
  • Μελομακάρονα
  • Κουραμπιέδες

185 € / ανά άτομο 

Μενού Πρωτοχρονιάς

  • Ταρτάρ λαβράκι με ντρέσινγκ κουμ κουάτ, κόλιανδρο και αυγοτάραχο
  • Φύλλα σαλάτας και τραγανά λαχανικά με ρόδι, κορμό κατσικίσιου τυριού και παντζάρια
  • Φρέγκολα Σαρδηνίας με αστακό, βανίλια Μαδαγασκάρης και λάδι άνηθου

Επιλογή από: 

  • Μπακαλιάρος ψητός με πουρέ πατάτας, άγρια μανιτάρια και σαμπαγιόν αρωματισμένη με εσπεριδοειδή

ή/or "Short rib" μόσχου με σελινόριζα, τραγανό φαγόπυρο και σάλτσα κόκκινου κρασιού
Beef short ribs with celery root, buckwheat and red wine sauce

Μπουφές γλυκών

  • Ποικιλία γλυκών από το in house ζαχαροπλαστείο

Dessert buffet menu

Γλυκά

  • Τούρτες και Τάρτες
  • Entremet bitter σοκολάτας με καραμέλα
  • Τάρτα με βανίλια Ταϊτής και compote λεμόνι
  • Καραμελωμένη λευκή σοκολάτα με εξωτικά φρούτα
  • Κορμός σοκολάτας με βατόμουρο

Γλυκά σε ποτήρι

  • Εκμέκ καταΐφι
  • Πανακότα bitter σοκολάτας με πέρλες espresso και πορτοκάλι
  • Σοκολάτα γάλακτος με εσπεριδοειδή
  • Εξωτική φρουτοσαλάτα
  • Παστάκια
  • Paris Brest μεπραλίνα φουντουκιού
  • Macaron Pink Marc De Champagne
  • Mini baba au rhum
  • Λευκή σοκολάτα με κάστανο και cassis

Ελληνικά γλυκά

  • Μπακλαβάς
  • Κανταΐφι
  • Σαραγλί
  • Μελομακάρονα
  • Κουραμπιέδες
  • Βασιλόπιτα

195 € / άτομο

Περισσότερες πληροφορίες

Tudor Hall

(ξεν. «King George») Βασ. Γεωργίου 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.