Parliament (The)

NJV Athens Plaza - Parliament

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων

  • Welcome drink (αφρώδης οίνος) / άτομο
  • Σούπα κρέμα αστακού με ψίχα καραβίδας αρωματισμένη με αρμανιάκ 
  • Χειμωνιάτικα φύλλα σαλάτας, μαριναρισμένες  γαρίδες με τζίνζερ, λάιμ & δυόσμο, αβοκάντο γουακαμόλε  
  • Ποπιέτα γλώσσας  με μύδια & σάλτσα κρόκου Κοζάνης με πέρλες λαχανικών
  • Sorbet mango 
  • Παραδοσιακή ψητή γαλοπούλα με γέμιση σταφίδες κουκουνάρι, κάστανα & σάλτσα κράνμπερυ
  • Σφαίρα bitter σοκολάτας με toffee καραμέλας, καραμελωμένα peanuts & mousse σοκολάτας (Από τους pastry chefs, Ευγένιο Βαρδακαστάνη & Γιάννη Κίκιρα του Madame Fraise)
  • Καφές ή Τσάι  & Mignardises
  • 1 φιάλη House Wine (2 άτομα)

€200 / άτομο

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

  • Σούπα κρέμα  κολοκύθας με κοχύλια Σαν Ζακ & αυγά σολομού
  • Σαλάτα  Καβούρι Αλάσκας με  μάνγκο, ρόδι, φύλλα mache & σάλτσα λεμονόχορτου
  • Φιλέτο σφυρίδα με σταμναγκάθι, σπαράγγια, αφρό λεμονιού & άνηθο 
  • Sorbet lime
  • Φιλέτο Black Angus ταλιάτα με γλασαρισμένα λαχανικά, ψητές πατάτες baby, σάλτσα άγριων μανιταριών 
  • Mont Blanc με vermicelli κάστανο, Chantilly mascarpone με βανίλια Μαδαγασκάρης & compote cassis (από τους Pastry Chefs, Ευγένιο Βαρδακαστάνη & Γιάννη Κίκιρα του Madame Fraise)
  • 1 ποτήρι αφρώδης οίνος / άτομο
  • Βασιλόπιτα
  • Καφές ή Τσάι & Mignardises
  • 1 φιάλη House Wine / 2 άτομα

€250 κατ’ άτομο

Μπουφές Χριστουγέννων 

Ορεκτικά και κρύες παρουσιάσεις

  • Σολομός στον ατμό με άνηθο 
  • Πλατώ με καπνιστά ψάρια  
  • Πλατώ με ποικιλία αλλαντικών 
  • Ποικιλία Τυριών

Σαλάτες

  • Τραγανή σαλάτα Καρότο Σελινόριζα, Χουρμά & Κάσιους ( V )   
  • Σαλάτα με αντίδια, καρύδια με ρόδι & ψητά μήλα ( V ) 
  • Μανιταροσαλάτα με Τρίχρωμες Πιπεριές & Μαϊντανό ( V )  
  • Πράσινα Σαλατικά με κατίκι Δομοκού 
  • Σαλάτα Γαρίδες Μαρινέ με Μανιτάρια & Φρέσκο Κόλιανδρο
  • Σαλάτα με ρόκα σπανάκι  προσούτο &  flakes παρμεζάνας  
  • Τρίχρωμα τοματάκια με μποκοτσίνι & λάδι βασιλικού

Κυρίως πιάτα

Θαλασσινά και ψάρια

  • Φιλέτο λαβράκι  με Σάλτσα  μπισκ 
  • Γιουβετσάκι με θαλασσινά

Κρεατικά και πουλερικά

  • Φιλέτο κοτόπουλο με κάσιους & σάλτσα αρωματικών 
  • Χοιρινό φρικασέ με σέλινο 
  • Αρνίσια παϊδάκια με χαρουπόμελο & δυόσμο 
  • Μπιφτεκάκια Σχάρας με ψητό χαλούμι 

Vegan επιλογές

  • Σνίτσελ Λαχανικών με BBQ ( V )
  • Φαλάφελ με Σάλτσα Ταχίνι ( V )
  • Κολοκυθοκεφτέδες ( V )

Pasta station

  • Φαλάφελ με πέστο Βασιλικού & Παρμεζάνα 
  • Ραβιόλια με Σπανάκι, Τομάτα & Τριμμένη Γραβιέρα Νάξου 
  • Φαρφάλες με Σάλτσα Τομάτας και Βασιλικό ( V )
  • Κριθαράκι με Ψητά Λαχανικά ( V )

Συνοδευτικά

  • Πατάτες Φούρνου με Δεντρολίβανο ( V )
  • Πουρές γλυκοπατάτας ( V )
  • Λαχανικά βουτύρου    

Κοπές

  • Παραδοσιακή Γαλοπούλα Ψητή με την Γέμιση της και Σάλτσα Φραγκοστάφυλο

Γλυκά

  • Χριστουγεννιάτικες τούρτες - Χριστουγεννιάτικοι κορμοί (Από τους Pastry Chefs, Ευγένιο Βαρδακαστάνη & Γιάννη Κίκιρα του Madame Fraise)
  • Προφιτερόλ
  • Κουραμπιέδες-Μελομακάρονα
  • Φρούτα  ( V )
  • Δίπλες ( V )
  • 1 φιάλη House Wine / 2 άτομα

*(V) Vegan επιλογές

170€ κατ’ άτομο

Catering Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς 2022-2023 

  • Σούπα κρέμα Κολοκύθας με άρωμα Κόλιανδρου & Κατίκι Δομοκού
  • Βελουτέ Κάστανου
  • Σούπα κρέμα Καρότου αρωματισμένη με Τζίντζερ
  • Παρμαντιέ Σούπα με Τραγανό Μπέικον

10€ / μερίδα 

Ορεκτικά

  • Τυροκαυτερή
  • Τυροσαλάτα με φέτα και ρίγανη
  • Καπνιστή μελιτζανοσαλάτα με πιπεριά Φλωρίνης και ρόδι
  • Γουακαμόλε / Guacamole

6 € / μερίδα

  • Λαχανοντολμάδες 9,5 € / μερίδα 
  • Τάρτα κολοκύθας (για 6 άτομα) 32 € 
  • Quiche Lorraine με Μανιτάρια ( για 6 άτομα ) 35 €

Σαλάτες (των 6 ατόμων)

  • Πράσινη σαλάτα με καρύδια, ρόδι, μαριναρισμένη με σάλτσα βινεγκρέτ από εσπεριδοειδή  
  • Σελινόριζα με ψητά μήλα, σταφίδες & σάλτσα ροκφόρ
  • Ιταλική σαλάτα με προσούτο, νιφάδες παρμεζάνας & βινεγκρέτ βαλσαμικού
  • Iceberg – Ραντίτσιο, κουκουνάρι, αποξηραμένα cranberries & σάλτσα φράουλας

38 € / σαλάτα

Kινόα τρίχρωμη με μυρωδικά, αγγουράκι & τριαντάφυλλα καπνιστού Σολομού 40 € 

Κυρίως πιάτα

  • Χοιρινό φρικασέ με σταμναγκάθι ή σέλινο 12 € / μερίδα
  • Spare Ribs με μέλι & σουσάμι, συνοδεύεται με ξινό λάχανο 12,5 € / μερίδα 
  • Μοσχαράκι στη γάστρα με κρεμμυδάκια & μανιτάρια (συνοδεύεται από πουρέ γλυκοπατάτας) 14€ / μερίδα 
  • Αγριογούρουνο με σύκα & δαμάσκηνα (συνοδεύεται από πουρέ μελιτζάνας) 16 € / μερίδα 
  • Γαλοπούλα με γέμιση & πατάτες 16 € / μερίδα
  • Σιγομαγειρεμένο χοιρινό κότσι (2κιλά) με μπύρα, μουστάρδα & πορτοκάλι (συνοδεύεται με πουρέ σελινόριζας) (για 2 άτομα/ for 2 persons) 40 €
  • Χοιρινό Μπούτι (4 κιλά) στο φούρνο με πατάτες & δενδρολίβανο (για 4 - 6 άτομα) 80 €
  • Ολόκληρη παραδοσιακή ψητή γαλοπούλα με γέμιση, πατάτες φούρνου & σάλτσα φραγκοστάφυλο 170 € 
  • Ολόκληρο ψητό γουρουνόπουλο (συνοδεύεται  με πατάτες φούρνου) 240 €  (φιλεταρισμένο 260 €)
  • Φιλέτο Chateaubriand  με σάλτσα κόκκινου κρασιού & πατάτες au gratin 295 €

Γλυκά

  • Χριστουγεννιάτικες τούρτες
  • Χριστουγεννιάτικοι κορμοί (Από τους Pastry Chefs Ευγένιο Βαρδακαστάνη & Γιάννη Κίκιρα του Madame Fraise)
  • Προφιτερόλ 40 €
  • Ποικιλία από μπουκίτσες Παραδοσιακών Ελληνικών Γλυκών 30 €

Παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά

  • Δίπλες 19 € / κιλό 
  • Κουραμπιέδες 18 € / κιλό
  • Μελομακάρονα 17 € / κιλό 
  • Βασιλόπιτα 35 € (1,5 kg)

Αρτοποιήματα

  • Μαύρο Ψωμί με Μέλι και Καρύδια 10 €
  • Χριστόψωμο 10 €

Γενικοί όροι & τρόποι πληρωμής
1. Οι παραγγελίες ισχύουν για το Ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, καθώς και για ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
2. Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.
3. Σε όλες τις παραγγελίες προσφέρεται 1 Φιάλη (House-wine) Λευκό Κρασί & 1 Φιάλη Κόκκινο.
4. Κόστος Μεταφορικών: 30€ 
5. Οι παραγγελίες γίνονται δεκτές έως και 3 ημέρες πριν από κάθε εορτασμό.
6. Όλα τα εδέσματα παραδίδονται σε σκεύη μίας χρήσεως, σε θερμοκρασία ψυγείου με οδηγίες αναθέρμανσης.
7. Η συναλλαγή γίνεται ανέπαφα με πληρωμή μέσω τραπέζης ή με πιστωτική κάρτα.
8.50% προκαταβολή με την επιβεβαίωση της παραγγελίας και εξόφληση 3 ημέρες πριν την παράδοσή της.
9. Οι παραδόσεις των παραγγελιών θα γίνονται έως τις 8 μ.μ για τα ρεβεγιόν, και έως τις 12.00 μ.μ  ανήμερα των εορτών.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.