Zillers (The)

The Zillers ποτά 3

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων

  • Ψωμί, βούτυρο και ελαιόλαδο
  • Το καλωσόρισμα του σεφ
  • Βασιλικό καβούρι, αβοκάντο, φρούτα του πάθους, ραπανάκι
  • Σούπα αγκινάρα Ιερουσαλήμ, μαύρη τρούφα, μπριός μαύρης τρούφας
  • Καλκάνι | σ στρείδια | χαβιάρι | σάλτσα beurre blank
  • Φιλέτο ζαρκάδι, σελινόριζα - κυδώνι πουρές, βατόμουρα

Pre - dessert

  • Mont blanc, κάστανο κλημεντίνη κονφί, παγωτό μπαχαρικών, κλημεντίνη σορμπέ
  • Σοκολάτα Caraibe 66%, καραμελωμένο καρύδι πεκάν, μαρέγκες με καρπό κακάο, σορμπέ λεμόνι
  • Μελομακάρονα, ουραμπιέδες, καφές

190 € / άτομο

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

  • Ψωμί, βούτυρο και ελαιόλαδο
  • Το καλωσόρισμα του σεφ
  • Καραβίδα ταρτάρ, κονσομέ χαμομήλι, χαβιάρι, καραβίδα με κρούστα εσπεριδοειδών, μπισκ
  • Κολοκύθα, κάστανο, λευκή τρούφα
  • Σφυρίδα, μαϊντανός, μύδια, μάραθος, σάλτσα λευκού κρασιού
  • Φιλέτο wagyu, ταρτα μανιταριων, τονκα, amaretto

Pre - dessert

  • Μιλφειγ βανίλια, καραμέλα, φρούτα του δάσους
  • Σοκολάτα γάλακτος Jivara 40%, πορτοκάλι, σαφράν
  • Βασιλόπιτα, καφές

240,00 € / άτομο

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.