Sense

Γαλανόλευκο γαστρονομικό ταξίδι με θέα Ακρόπολη στο «Sense Restaurant»

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων

  • Καλωσόρισμα • Amuse bouche
  • Φρεσκοψημένο προζυμένιο ψωμί και αρωματικό βούτυρο
  • Βασιλικό καβούρι, ρέβα, αβοκάντο, τσίλι, αφρός μαγιονέζα, τηγανητό ρύζι, πέρλες μπρικ
  • Πίτα Καισαρείας - Σφολιάτα, πρόβειο προσούτο, κρόκος κονφί, custard Σαν Μιχάλη, κρέμα λιαστής, πιπεριά σε ζύμωση
  • Ραβιόλι με χριστόψαρο, σάλτσα μυδιών, λευκή τρούφα, λευκά σπαράγγια
  • Χοιρινό με τραγανή πέτσα, ταρτάρ μόσχου με σταφίδα και κουκουνάρι, πουρές κυδώνι, σάλτσα αμπαρόριζα
  • Κλωστάρι με καρύδι,κρέμα τσουρέκι, σουσάμι, παγωτό κανέλα
  • Mignardise

180€/άτομο 

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

  • Καλωσόρισμα • Amuse bouche
  • Φρεσκοψημένο προζυμένιο ψωμί και αρωματικό βούτυρο
    Ταρτάρ μαγιάτικο-γαρίδα - "λέπια” από σπαράγγια, αυγοτάραχο Αιτωλικού, πούδρα Jamon, dressing γκρεϊπφρουτ με τσίλι, πέταλα κατιφέ
  • Κρέμα από συκωτάκια πουλερικών με φουάγκρα - αλμυρό μπισκότο κακάο-πράλινα, ζελέ μήλο, πανακότα παντζάρι
  • Αστακοουρά στα κάρβουνα - Λαχανοντολμάς με καπνιστό χέλι, πουρές κοκκινολάχανου, σάλτσα σελινόριζας με στάκα, ελληνικό χαβιάρι
  • Μοσχάρι Wagyu - Σφολιάτα, πουρές πράσο, μανιτάρια, τοπιναμπούρ με δαμάσκηνο, σάλτσα με αερώματα εσπεριδοειδών 
  • Γλυκιά χιονόμπαλα - Λευκή σοκολάτα, παλαιωμένο μπράντυ, κάστανο, μπαχαρικά, καρύδα 
  • Mignardise

240€/άτομο 

Περισσότερες πληροφορίες

Sense

(ξεν. «AthensWas») Διονυσίου Αρεοπαγίτου 5, Μακρυγιάννη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.