Avenue Bistro

president

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων

  • Welcome drink
  • Σούπα κάστανο με μανιτάρια, ψητές γαρίδες και ζωμό οστρακοειδών
  • Πράσινη σαλάτα με φιλέτο καπνιστής γαλοπούλας, χαβιάρι από σταφύλι και φυστίκι Αιγίνης
  • Μιλφέιγ με λαβράκι, λαγόχορτο κονφί και κρέμα από γάλα καρύδας
  • Φιλέτο μοσχάρι με μανιτάρι, παστινάκι, γογγύλι και σως κόκκινου κρασιού
  • Κρεμέ μαύρης σοκολάτας με τρίμμα γκοφρέτας και μους φυστίκι Αιγίνης

Μενού & Welcome drink: 70 € / άτομο
Για κρατήσεις: mail. Fb-manager@president.gr / Tηλ. 210 6989357

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

  • Welcome drink
  • Βελουτέ πατάτας ratte με κρόκο αυγού και λάδι μαύρης τρούφας
  • Πράσινη σαλάτα με φουντούκι, μοσχαρίσιο καρπάτσιο, ζελέ λεμόνι και αχλάδι ποσέ
  • Σου γαρίδας με σως σαγανάκι
  • Ψητό ελάφι με ριζότο σελινόριζας και μανιταριών,  λάδι μαύρης τρούφας και σως από πιπέρι

Βάζο σοκολάτας με φρούτα του πάθους, σαντιγύ από πράσινο κάρδαμο, νιφάδες μαύρης και λευκής σοκολάτας και σορμπέ εσπεριδοειδών

Μενού & welcome drink: 90 € / άτομο
Για κρατήσεις: mail. Fb-manager@president.gr / Tηλ. 210 6989357

Ξεν. "President", Λεωφ. Κηφισίας 43, Τηλ.:  210 6989000

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.