Palas Athena

Pallas Athena Restauran

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων

  • Βελουτέ γλυκιάς κολοκύθας με τηγανητό κατσικίσιο τυρί, καρύδια πεκάν και αφρό πορτοκαλιού 
  • Σαλάτα κινόα με βαλεριάνα, φιλετάκια πάπιας, cranberries, κουκουνάρι και πετιμέζι
  • Ραβιολάκια με ποικιλία μανιταριών, κρέμα τυριού Σαν Μιχάλη και χειμωνιάτικη τρούφα
  • Φιλέτο φραγκόκοτας με πατάτες ντοφινουάζ, κάστανα, πουρέ καραμελωμένου κρεμμυδιού και σάλτσα αρωματισμένη με θυμάρι
  • Black forest
  • Μπισκουί με κρεμέ Gianduja, Namelaka λευκής σοκολάτας, κομποτέ βύσσινο και παγωτό βανίλιας
  • Καφές, τσάι
  • Mignardises

60€ / άτομο

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

  • Καλωσόρισμα με Σαμπάνια
  • Σφυρίδα σεβίτσε με πουρέ γλυκοπατάτας και passionfruit
  • Βελουτέ καλαμποκιού με ψητή καραβίδα και τσορίθο
  • Χειμωνιάτικη σαλάτα με ταρτάρ μοσχαράκι Wagyu, σάλτσα ponzu και τραγανά λαχανικά
  • Τορτελόνι αστακού με χαβιάρι Oscietra, κρέμα τοπιναμπούρ και σάλτσα κακαβιά
  • Σορμπέ λάιμ με δυόσμο
  • Φιλέτο Wellington Black Angus μεπουρέ σελινόριζας, ψητά κυδώνια, σπράγγια, μαύρη τρούφα και σάλτσα από κρασί Πόρτο
  • Gateaux Valrhona - Τραγανή πραλίνα με μουςCaramelia, φρούτα του δάσους και παγωτό βανίλια Ταϊτής
  • Καφές, τσάι
  • Βασιλόπιτα

150€ / άτομο | Ξεν. "Grecotel Palas Athena", Αθηνάς 65, Αθήνα, Τηλ.: 21 0325 0900

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.