Βασίλαινας

Vasilainas giortes 22

Μενού Παραμονής Χριστουγέννων

  • Amuse bouche
  • Σελινόριζα βελουτέ, ξινόμηλο, κάρρυ, σολομός
  • Χτένια carpaccio, μανταρίνι, χαλαπένιο, σαλικόρνια
  • Φαγκρί, κους-κους Θεσσαλονίκης, τοπιναμπούρ, cacaopepper
  • Sirloin Steak Black Angus, γλυκοπατάτα, καφές, άγρια μανιτάρια
  • Mont Blanc, κάστανο, βανίλια, φραγκοστάφυλο, παλαιωμένο τσίπουρο, μανταρίνι

€95/άτομο | Wine pairing: €35/άτομο

Μενού Παραμονής Πρωτοχρονιάς

  • Amuse bouche
  • Βελουτέ πράσσου, καπνιστό χέλι, μανιτάρια
  • Γάμπαρη Αμβρακικού ταρτάρ, ξυνόμηλο, τσίλι, μάραθος
  • Σφυρίδα beurre blanc, σέσκουλο, μπρόκολο, φασολάκι ασπρομύτικο Λήμνου
  • Ibérico, μαϊντανόριζα, μύρτιλο, πατζάρι
  • Σοκολάτα, καραμέλα, καφές, ρόδι, βατόμουρο
  • Βασιλόπιτα 

Τιμή: €105 / άτομο | Winepairing: €45 / άτομο

Περισσότερες πληροφορίες

Βασίλαινας

Βρασίδα 13, Ιλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.