Fine Mess

Fine Mess

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων

Amuse Bouche

  • Biscuits & Smoked Nduja butter

Starter

  • Cajun chowder
    Καλαμπόκι · Καπνιστό Κοτόπουλο · Σαφράν

Salad & Sides

  • Warm burrata puntarelle
    Αχλάδι · Πίκλα Αγκινάρα · Mole Verde Φυστικιού
  • Potato churro
    Σολωμός Gravlax · Everything Bagel Seasoning

Mains (επιλογή)

  • Baby back pork ribs
    Πουρές Σελινόριζας · Jicama Slaw
  • Osso Buco
    Κρέμα Πολέντας με Μασκαρπόνε · Shimeji σε Παλαιωμένο Βαλσάμικο

Dessert

  • Baba au Rhum
    Βύσσινο · Μαύρη Σοκολάτ

€60 / άτομο (complimentary welcome aperitivo) | Wine pairing: 
30 € | Old fashioned cocktail pairing: 36€

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

  • Amuse Bouche
  • Bloody Mary & Beef Jerky

Starter

  • Wagyu tartar
    Φρυγανισμένο Μπριός · Πίκλα Κράνμπερι · Λάδι Φουντουκιού 

Salads & Sides

  • Σαλάτα με ψητά μήλα
    Καπνισμένο Glazed Ham · Χειροποίητη Ρικότα
  • Waldorf tart
    Γκοργκοντζόλα · Καπνισμένα Σταφύλια · Μέλι Τρούφας

Mains (choice of)

  • Lamb roulade
    Κρέμα Καρότο · Χειμερινά Λαχανικά · Gremolata Κουκουναριού
  • Chuck roast
    Paillasson Πατάτας · Καπνιστή Μελιτζάνα · Πεκορίνο

Dessert

  • Sticky toffee pudding
    Βερύκοκο · Καραμελωμένη Σοκολατα Γάλακτος · Παγωτό

€75 (Complimentary Welcome aperitivo) | Wine pairing: 30 € | Ol Fashioned Cocktail Pairing: 36 €

Περισσότερες πληροφορίες

Fine Mess

Δελφών 5, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.