© Γιώργος Βουρσούκης
Ρεβεγιόν Χριστουγέννων
-
Σούπα μανιτάρι - λάδι φουντουκιού, αλμυρό κέικ μανιτάρι
-
Πρασινάδες - καραμελωμένο κάστανο, bresaola, gorgonzola, παλαιωμένο βαλσαμικό
-
Χειροποίητα ραβιόλι- σπανάκι, mascarpone, σάλτσα από ψητά τοματίνια
-
Γαλοπούλα Χριστουγέννων -ρύζι ξηρών καρπών, σταφίδα, σάλτσα από το ζωμό τής
-
Panettone -κρέμα mascarpone, μούρα, μοσχολέμονο
45€ / άτομο
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς
- Σούπα Κάστανο - πράσινο μήλο, τραγανό prosciutto
- Γιορτινή Σαλάτα - ρόδι, φουντούκι, spianata, σάλτσα από μούρα
- Ριζότο με χτένι - σπαράγγια, φιλέτο λεμονιού
- Μοσχαρίσια μάγουλα- γλυκοπατάτα, prosciuttο, φασκόμηλο
- Pavlova- κρέμα βανίλια Μαδαγασκάρης, σάλτσα κόκκινων φρούτων
55 € / άτομο
Περισσότερες πληροφορίες
Da Bruno
Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο