Da Bruno

Da Bruno Xmas 2022 © Γιώργος Βουρσούκης

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων

  • Σούπα μανιτάρι - λάδι φουντουκιού, αλμυρό κέικ μανιτάρι

  • Πρασινάδες - καραμελωμένο κάστανο,  bresaola, gorgonzola, παλαιωμένο βαλσαμικό

  • Χειροποίητα ραβιόλι- σπανάκι, mascarpone, σάλτσα από ψητά τοματίνια

  • Γαλοπούλα Χριστουγέννων -ρύζι ξηρών καρπών, σταφίδα, σάλτσα από το ζωμό τής

  • Panettone -κρέμα mascarpone, μούρα, μοσχολέμονο

45€ / άτομο

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

  • Σούπα Κάστανο - πράσινο μήλο, τραγανό prosciutto
  • Γιορτινή Σαλάτα - ρόδι, φουντούκι, spianata, σάλτσα από μούρα
  • Ριζότο με χτένι - σπαράγγια, φιλέτο λεμονιού
  • Μοσχαρίσια μάγουλα- γλυκοπατάτα, prosciuttο, φασκόμηλο
  • Pavlova- κρέμα βανίλια Μαδαγασκάρης, σάλτσα κόκκινων φρούτων

55 € / άτομο

Περισσότερες πληροφορίες

Da Bruno

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.