Academia Hotel

Nyx

Nyx- Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

  • Welcome drink: Sparkling Wine
  • Amuse bouche
  • Σούπα Nabe - Ζωμός miso με γαρίδες,  λαβράκι, μανιτάρι shiitake, φρέσκο κρεμμύδι, wakame, tofu
  • Σαλάτα με πάπια κονφί- πράσινα μυρωδικά, dressing μάνγκο, τσίλι, σάλτσα hoisin

'Η - Σαλάτα τόνου με παντζάρι - Σαλάτα Tuna Tataki μεποικιλία από παντζάρια, βασιλομανίταρα,  αγκινάρα Ιερουσαλήμ, baby καρότο, φύτρες, miso dressing

  • Gyozas με αστακό, πουρές καρότο & σαφράν, kimchi λάχανου, bisque αστακού, shiitake μανιτάρι
  • Σορμπέ  Shiso με πράσινο τσάι
  • Wagyu Flap ξηρής ωρίμανσης 40 ημερών, πουρές γλυκοπατάτα με kosho, ψητό baby μπρόκολο, γλυκιά και πικάντικη σάλτσα από δαμάσκηνα

'Η Σφυρίδα στον ατμό, πουρές παστινάκι, bokchoy, σάλτσα από πράσινο τσίλι & τζίντζερ, με τραγανό shiso

  • Crème σαμπάνιας, κέικ κάστανο, καραμελωμένη μπανάνα, λευκή σοκολάτα, φουντούκι, elderflower gel
  • Mignardise

210€ / άτομo

Plato bar-Γιορτινές a la carte επιλογές

  • Σούπα κολοκύθας - Βελουτέ σούπα κολοκύθας με τζίντζερ, κάστανο, κολοκυθόσπορο και λάδι μυρωδικών, focaccia crouton 11€
  • Χριστουγεννιάτικη σαλάτα - Χριστουγεννιάτικη ανάμεικτη πράσινη σαλάτα, κατσικίσιοτυρί, ρόδι, καβουρδισμένο κουκουνάρι, σύκα αρωματισμένα με κόκκινο κρασί 12€
  • Σαλάτα παντζαριών με τόνο tataki - Παντζάρια ψημένα στο αλάτι, καβουρδισμένο φουντούκι, πίκλα από κουνουπίδι, dressing από σουσάμι 15€
  • Αρνίσια παϊδάκια - Γαλλικής κοπής αρνίσια παϊδάκια, πουρέ από αγκινάρα Ιερουσαλήμ, ψητό pak Choi, ντομάτα κονφί, σάλτσα από δεντρολίβανο και μαύρο πιπέρι 31€
  • Φιλέτο τσιπούρας φρικασέ - πουρέ από λευκό καρότο, σάλτσα από πράσινες πιπεριές και τζίντζερ 28€
  • Τραγανό marron με ρούμι - Κρέμα κάστανο, μαρέγκα αρωματισμένη με ροδόνερο, mousseline ρούμι, crumble λευκής σοκολάτας, παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης 12€

Περισσότερες πληροφορίες

Nyx Japanese Fusion Gastrobar

(ξεν. «Academias») Ακαδημίας 38 & Ομήρου, κέντρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.