Ark

Ark

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων

  • Σούπα πατάτας με χαρούπι, αυγό ορτυκιού και κρέμα πικραμύγδαλο
  • Γαλοπούλα με σάλτσα κονιάκ Metaxa, κάστανα, κρεμμύδια, μανιτάρια και ρύζι με τη γέμισή της
  • Μαριναρισμένα κεράσια, ανθότυρο, σορμπέ δίκταμο και σαλάτα κάρδαμο.
  • Μαύρος χοίρος φτιαγμένος σαν καβουρμάς με ρίγανη, ραγού ρόδι και αμύγδαλο, σταφύλια, χουρμάδες, κουκουνάρια και πουρές από καρότο και μήλο
  • Κορμός σοκολάτας και καραμέλας, sabayon σαφράν και Baileys με κόκκινα φρούτα

70€ / άτοµο | Wine pairing: + 38€ /άτοµο 

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

  • Μοσχαρίσιος κονσομές με γεμιστές χάχλες Veal consommé with stuffed frumenty
  • Χοιρινό μάγουλο με καμένο πράσο, βινεγκρέτ μελάτου αγού και τρούφα
  • Σαλάτα με βάση από ξύγαλο και χαρούπι, αποφλοιωμένα πολύχρωμα ντοματίνια και αρωματικά
  • Πράσινη σφαίρα από φιλέτο μόσχου με φουά γκρά και πορτοκάλι επάνω σε μελιτζάνα, κολοκάσι, καρότο και κρέμα αμυγδάλου
  • Delice μαύρης σοκολάτας με λευκή σοκολάτα, πραλίνα φουντουκιού και sabayon καφέ

90€ / άτοµο | Wine Pairing: + 45€ / άτομο

Περισσότερες πληροφορίες

Ark

Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.