Lazaro

Lazaro © Λεωνίδας Τούμπανος

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων

  • Καλωσόρισμα
  • Καπνιστό σταμνοτύρι με πικάντικο θυμαρίσιο μέλι, σουσάμι και κροστίνι χαρουπιού
  • Σούπα ατομική
  • Βελουτέ κάστανο με τραγανή κρούστα μετσοβόνε

Ορεκτικά (ανά 4 άτομα)

  • Τραγανή σφολιάτα γεμιστή με ποικιλία μανιταριών και μοσχαρίσια μάγουλα πάνω σε κρέμα από κυανό τυρί
  • Χειροποίητα ζυμαρικά γεμιστά με ραγού φραγκόκοτας με σάλτσα ψητού αρωματισμένη με πορτοκάλι

Σαλάτα (ανά 4 άτομα)

  • Χριστουγεννιάτικη - Σπανάκι, φιλέ πορτοκαλιού, καραμελωμένα φουντούκια, τηγανητό τυρί φορμαέλα και βινεγκρέτ  από φρούτα του δάσους 

Κυρίως επιλογή 

  • Μάγουλα μαύρου χοίρου πάνω σε φρικασέ μανιταριών με  κρέμα πατάτας
  • Γαλοπούλα γεμιστή με παραδοσιακή γέμιση πάνω σε πουρέ γλυκοπατάτας

Γλυκό

  • Πάβλοβα με μους κάστανο, πέρλες βατόμουρου και σάλτσα εσπρέσο

45€ / άτομο

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

  • Καλωσόρισμα
  • Κρέμα τρούφας με πορτοκάλι, φύτρες ρόκας και καραμελωμένα φουντούκια
  • Σούπα ατομική
  • Πρασόσουπα με τραγανό σύγκλινο Μάνης και κρέμα από καπνιστό τσαλαφούτι

Ορεκτικά ανά 4 άτομα

  • Ριζότο με κρέμα κολοκύθας, αρσενικό Νάξου, βούτυρο Κερκύρας και μαύρο σουσάμι
  • Τάρτα λαχανικών με σάλτσα μετσοβόνε

Σαλάτα (ανά 4 άτομα)

  • Πρωτοχρονιάτικη - Ανάμεικτη πράσινη σαλάτα μεσκλάν, φυλλώματα μαρουλιών με καραμελωμένα καρότα, δενδρολίβανο, κρέμα από κυανό τυρί κι εσπεριδοειδή, ποικιλία μανιταριών, μοσχαρίσιο παστράμι και κρουτόνχαρουπόψωμου

Κυρίως επιλογή

  • Μπριζόλα μαύρου χοίρου με πουρέ γλυκοπατάτας και τσάτνεϋ μήλου και προσούτο Ευρυτανίας
  • Μοσχαρίσια σπαλομύτα μπρεζέ με σάλτσα ψητού, βασιλομανίταρα και πατάτες γκρατινέ

Γλυκό ατομικό

  • Bonnet - Σοκολατένια κρέμα καραμελέ με χειροποίητη σαντιγύ, καρύδια και κραμπλ μελομακάρονο

55€ / άτομο

Περισσότερες πληροφορίες

Lazaro 1971

Ζησιμοπούλου 24A, Π. Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.