© Λεωνίδας Τούμπανος
Ρεβεγιόν Χριστουγέννων
- Καλωσόρισμα
- Καπνιστό σταμνοτύρι με πικάντικο θυμαρίσιο μέλι, σουσάμι και κροστίνι χαρουπιού
- Σούπα ατομική
- Βελουτέ κάστανο με τραγανή κρούστα μετσοβόνε
Ορεκτικά (ανά 4 άτομα)
- Τραγανή σφολιάτα γεμιστή με ποικιλία μανιταριών και μοσχαρίσια μάγουλα πάνω σε κρέμα από κυανό τυρί
- Χειροποίητα ζυμαρικά γεμιστά με ραγού φραγκόκοτας με σάλτσα ψητού αρωματισμένη με πορτοκάλι
Σαλάτα (ανά 4 άτομα)
- Χριστουγεννιάτικη - Σπανάκι, φιλέ πορτοκαλιού, καραμελωμένα φουντούκια, τηγανητό τυρί φορμαέλα και βινεγκρέτ από φρούτα του δάσους
Κυρίως επιλογή
- Μάγουλα μαύρου χοίρου πάνω σε φρικασέ μανιταριών με κρέμα πατάτας
- Γαλοπούλα γεμιστή με παραδοσιακή γέμιση πάνω σε πουρέ γλυκοπατάτας
Γλυκό
- Πάβλοβα με μους κάστανο, πέρλες βατόμουρου και σάλτσα εσπρέσο
45€ / άτομο
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς
- Καλωσόρισμα
- Κρέμα τρούφας με πορτοκάλι, φύτρες ρόκας και καραμελωμένα φουντούκια
- Σούπα ατομική
- Πρασόσουπα με τραγανό σύγκλινο Μάνης και κρέμα από καπνιστό τσαλαφούτι
Ορεκτικά ανά 4 άτομα
- Ριζότο με κρέμα κολοκύθας, αρσενικό Νάξου, βούτυρο Κερκύρας και μαύρο σουσάμι
- Τάρτα λαχανικών με σάλτσα μετσοβόνε
Σαλάτα (ανά 4 άτομα)
- Πρωτοχρονιάτικη - Ανάμεικτη πράσινη σαλάτα μεσκλάν, φυλλώματα μαρουλιών με καραμελωμένα καρότα, δενδρολίβανο, κρέμα από κυανό τυρί κι εσπεριδοειδή, ποικιλία μανιταριών, μοσχαρίσιο παστράμι και κρουτόνχαρουπόψωμου
Κυρίως επιλογή
- Μπριζόλα μαύρου χοίρου με πουρέ γλυκοπατάτας και τσάτνεϋ μήλου και προσούτο Ευρυτανίας
- Μοσχαρίσια σπαλομύτα μπρεζέ με σάλτσα ψητού, βασιλομανίταρα και πατάτες γκρατινέ
Γλυκό ατομικό
- Bonnet - Σοκολατένια κρέμα καραμελέ με χειροποίητη σαντιγύ, καρύδια και κραμπλ μελομακάρονο
55€ / άτομο
Περισσότερες πληροφορίες
Lazaro 1971
Ζησιμοπούλου 24A, Π. Φάληρο