Vitello

Vitello 1

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων

  • Amuse bouche
  • Τυρί mascarpone με άρωμα τρούφας, παντζάρι τουρσί και γλυκό του κουταλιού κουμκουάτ

Zuppa a persona

  • Zucca porcina - Βελουτέ σούπα από κολοκύθα με μανιτάρια porcini, φθινοπωρινή τρούφα, τυρί ρομπιόλα και τραγανό γκουαντσιάλε

Antipasti (per 4 persone)

  • Indivia & Cavolo Βελγικό αντίδι και κουνουπίδι σιγοβρασμένο με μέλι και μηλόξυδο και ζεστή φοντούτα από τυρί με καβουρδισμένα αμύγδαλα
  • Bollito di carne - Τερίνα με οσομπούκο και κοκοράκι σε χαμηλή θερμοκρασία με παντζάρια σε ζύμωση με χειροποίητη μαγιονέζα τρούφα και σάλτσα verde

Insalate (per 4 persone)

  • Verde Natale- Πράσινη σαλάτα με αγελαδινή φρέσκια μοτσαρέλα, αποξηραμένα ανάμεικτα φρούτα, φιλέτο πορτοκάλι, ρόδι, καρύδια και πολύχρωμη βινεγκρέτ

Secondi a persona

  • Tortelli Brodo - Τορτέλι γεμιστό μξεστρακότο μοσχαρίσιο, φθινοπωρινή τρούφα και ρικότα με κονσομέ
  • Faraona Natalizia - Φραγκόκοτα γεμιστή με φρέσκο λουκάνικο Τοσκάνης, κάστανα και κουκουνάρι με γλυκόξινα κρεμμυδάκια και αχλάδια γλασέ

Γλυκό

  • Monte Bianco - Mon Blanc -Γλυκό με κάστανο, μαρέγκα και Chantilly

45€ / άτομο

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

  • Amuse Bouche
  • Μους gorgonzola γλυκιά με καραμελωμένο αχλάδι, καρύδια, μπισκότα amaretti και κρέμα μπαλσάμικο

Zuppa a persona

  • Bisque & Ricotta - Μπισκ καραβίδας κονσομέ με vongole και βουβαλίσια ricotta

Insalate per 4 persone

  • Pere & Gorgonzola - Ανάμεικτη πράσινη σαλάτα με αχλάδι γλασέ, καρύδια, gorgonzola και ζεστή βινεγκρέτ με μέλι,μηλόξυδο και μαύρη κορινθιακή σταφίδα

Antipasti (per 4 persone)

  • Vitello all’ Antica Λεπτές φέτες μοσχαρίσιου νουά ψημένες σε χαμηλή θερμοκρασία με σάλτσα viteltonne, καπαρόφυλλα, τριμμένο αυγό και καραμέλα από εσπεριδοειδή
  • Barbabietole & Tartufo -  Ριζότο παντζαριού με φθινοπωρινή τρούφα, μανιτάρια του δάσους και μους γλυκιάς gorgonzola

Secondi a persona

  • Salmone & Champagne Φιλέτο φρέσκου σολωμού Νορβηγίας στην πλάκα με πατάτες duchessa και chips πατάτας, λαχανάκια Βρυξελλών, ροζ πιπέρι και ζαμπαγιόν σαμπάνιας
  • Manzo in Crosta - Φιλέτο μοσχαρίσιο με κρούστα από πράσινες ελιές και λιαστή ντομάτα με πουρέ σελινόριζας και juis ψητού

Dolce a persona

  • La Duchessa Festiva - Γλυκό σοκολάτας 70% κακάο, αλεύρι με χτυπημένη κρέμα γάλακτος, γλυκό του κουταλιού από εσπεριδοειδή και φρούτα του δάσους

55€ / άτομο

Περισσότερες πληροφορίες

Vitello

Ζησιμοπούλου 41, Παλαιό Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.