Ψαράδες

Psarades

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων

  • Καλωσόρισμα
  • Μπρουσκέτα με μους καπνιστού σολωμού, αυγά  σολωμού, άνηθο και τζελεπσπεριδοειδών
  • Σούπα ατομική
  • Βελουτέ κίτρινης κολοκύθας με αφρό καπνιστού τυριού και τραγανό πράσο

Ορεκτικά (ανά 4 άτομα)

  • Καρπάτσιο σολωμού με δάκρυ γλυκιάς πιπεριάς, ανθό αλατιού, κάπαρη και dressing πικάντικης μουστάρδας
  • Μανιτάρια portobello γεμιστά με μοσχαρίσια μάγουλα, τραγανή κρούστα μετσοβόνε αρωματισμένη με λάδι τρούφας και σχοινόπρασο

Σαλάτα (ανά 4 άτομα)

  • Χριστουγεννιάτικη σαλάτα με φυλλώματα μαρουλιών, καπνιστό σταμνοτύρι, βινεγκρέτ μουστάρδας και σκόρδου και καραμελωμένα καρύδια

Κυρίως επιλογή

  • Γαλοπούλα ρολό με χριστουγεννιάτικη γέμιση, αρωματικές πατάτες baby με σάλτσα πορτοκαλιού
  • Φιλέτο μυλοκόπι με ριζότο μάραθου, αρωματικό λάδι σχοινόπρασουκαι τζελλεμονιού

Γλυκό ατομικό

  • Πάβλοβα με μους κάστανο, πέρλες βατόμουρου και σάλτσα εσπρέσο

45€ / άτομο

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

  • Καλωσόρισμα
  • Μπρουσκέτα  με κρέμα τοννάτο, μοσχάρι μπρεζέ και φύτρες ρόκας
  • Σούπα ατομική
  • Βελουτέ  μανιταριών με σαντιγί  από πεκορίνο Αμφιλοχίας και μαύρη τρούφα

Ορεκτικά (ανά 4 άτομα)

  • Τιραντίτο σολωμού με σάλτσα πικάντικης μουστάρδας με μέλι, κάπαρη και δάκρυ γλυκιάς πιπεριάς
  • Σουφλέ μετσοβόνε με μαρμελάδα κρεμμυδιού με μήλο και καπνιστή πανσέτα

Σαλάτα ανά (4 άτομα)

  • Πρωτοχρονιάτικη σπανάκι φρέσκο, νεαρό σπανάκι, τηγανητό τυρί μελίχλωρο Λήμνου, ντοματίνια, βινεγκρέτβαλσάμικου με πετιμέζι, αποξηραμένα σύκα και κράνμπερι

Κυρίως επιλογή

  • Φιλέτο σφυρίδα με πουρέ σελινόριζας, τσιπς καρότου και σάλτσα λευκού κρασιού με βούτυρο
  • Μάγουλα μοσχαρίσια μπρεζέ μαγειρεμένα σε κενό αέρος με σάλτσα μαυράθηρου Σαντορίνης και ρατατούιγ λαχανικών

Γλυκό ατομικό

  • Bonnet σοκολατένια κρέμα καραμελέ με χειροποίητη σαντιγύ, καρύδια και κραμπλ μελομακάρονου

55€ / άτομο

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαράδες

Ζησιμοπούλου 52, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.