Ρεβεγιόν Χριστουγέννων
- Καλωσόρισμα με Elderflower Fizz Cocktail
Amouse bouche
- Éclair με μους γκοργκοντζόλας, καρύδι πεκάν και λάδι σχοινόπρασου
- Κροκέτα arancini με άγρια μανιτάρια, τρούφα και πικάντικη sauce παρμεζάνας
- Crostini με μους αβοκάντο, τριαντάφυλλα σολομού και μαύρο χαβιάρι
- Μοτσαρέλα bocconcini με πέστο βασιλικού και ντοματίνια
Σούπα
- Βελουτέ σούπα γλυκιάς κολοκύθας αρωματισμένη με τζίντζερ, crème fresh, κολοκυθόσπορο και μπρουσκετίνι καπνιστής πάπρικας
Σαλάτα
- Πολύχρωμα φύλλα σαλάτας με πέρλες ροδιού, καβουρδισμένο κουκουνάρι, ψητά κάστανα και flakes παρμεζάνας σε dressing μαύρου μύρτιλου
Ορεκτικό
- Carpaccio φρέσκου τόνου μαριναρισμένο σε ζωμό εσπεριδοειδών με μαυροσούσαμο, σταμναγκάθι αχνιστό και χειροποίητη μαγιονέζα μάνγκο
- Σορμπέ άγριας φράουλας
Κυρίως πιάτο
- Μενταγιόν από χοιρινό φιλέτο lberico σωτέ, με gravy sauce αρωματισμένη με μαυροδάφνη, πικάντικο πουρέ σελινόριζας και κυδώνια confit με πετιμέζι
Επιδόρπιο
- Χριστουγεννιάτικος κορμός σοκολάτας με cremeux βατόμουρου, miroir λευκής σοκολάτας με τραγανές μαρέγκες και φύλλα χρυσού σε sauce αλατισμένης καραμέλας
*Απεριόριστη κατανάλωση ποτών: Λευκό & κόκκινο κρασί, μπύρα, αναψυκτικά, εμφιαλωμένο νερό
85€ / άτομο
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς
- Καλωσόρισμα με κοκτέιλ Raspberry Bellini
Amouse bouche
- Bites περουβιανής πατάτας, crème fraîche, μαύρο χαβιάρι, πίκλα αγγουριού και lime
- Wontons με τεμπούρα γαρίδας, mousse αβοκάντο, brik και bâton τηγανητού πράσου
- Καναπέ με bresaola, γαλλικό τυρί brie, chutney σύκου και καρύδια πεκάν
- Macarons παντζαριού με σολομό ceviche, κρέμα guacamole και μάνγκο
Κρύες επιλογές
- Μπαλοτίνα καπνιστού σολομού με κατσικίσιο τυρί και κρόκο Κοζάνης
- Μύδια αχνιστά marinière πάνω σε φύλλα λεμονιού σβησμένα με ούζο και sauce αγιολί αρωματισμένη με λάδι άνηθου
- Plateau με εγχώρια και διεθνή τυριά με αποξηραμένα φρούτα, καρύδια, θυμαρίσιο μέλι, chutney σταφυλιού, μεσογειακά κράκερ και τραγανές πίτες καλαμποκιού
Σαλάτες
- Ελληνική παντσανέλα με πολύχρωμα ντοματίνια, σπαγγέτι αγγουριού, πίκλα γλιστρίδας, δυόσμο και crumble φέτας με φιστίκι Αιγίνης και κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Φύλλα γαλλικής σαλάτας με άγρια ρόκα, carpaccio μοσχαρίσιου φιλέτου, αυγά ορτυκιού, τρούφα και παλαιωμένη παρμεζάνα σε remoulade sauce
- Baby φυλλώματα με καραμελωμένο αχλάδι, gorgonzola, παστέλι αμυγδάλου και σπόρους ροδιού σε dressing από μέλι και πούδρα καρυδιού
- Ψητό παντζάρι με φύλλα kale, φιλέτο μανταρινιού, κύβοι από γραβιέρα Νάξου, φέτες πράσινου μήλου και μαύρο σουσάμι σε vinaigrette sauce με cranberries και πετιμέζι
Ζεστές επιλογές
- Chateaubriand μοσχαρίσιου φιλέτου blackangus με χειροποίητη béarnaisesauce, κόκκους από πολύχρωμα πιπέρια και εστραγκόν
- Πικάντικος γύρος από αργοψημένο χοιρινό λαιμό με καραμελωμένα κρεμμύδια, ψητές ντομάτες, τραγανές πιτούλες και sauce καπνιστής πάπρικας
- Φιλέτο ζαρκαδιού μαριναρισμένο σε μαύρη μπύρα και μελάσα με άγρια μανιτάρια, δαμάσκηνα και αποξηραμένα σύκα σε μελωμένη σάλτσα από γλυκό σαμιώτικο κρασί
- Αρνάκι ελληνικό σιγοψημένο στη λαδόκολλα με μαύρο σκόρδο, σπόρους κάρδαμου και μουστάρδα dijon με λεμονάτη σάλτσα από τους χυμούς του αρωματισμένη με δεντρολίβανο και μέντα
Carving
- Ιταλική porchetta γεμιστή με κάστανα, χουρμάδες και πικάντικη γραβιέρα σε σάλτσα από Vinsanto Σαντορίνης, καραμελωμένα μήλα και ψητά κυδώνια
Γαρνιτούρες
- Ριζότο με μελάνι σουπιάς, γαρίδες sautéed, κορυφές από πράσινα σπαράγγια και κρέμα από κατίκι Δομοκού με φινόκιο και lime
- Γαλλικές πατάτες στο φούρνο με φιλέ αμυγδάλου και σιναπόσπορο σε βουτυράτη sauce πορτοκαλιού
- Gnocchi genovese με πέστο βασιλικού, καβουρδισμένο κουκουνάρι και parmigiano reggiano
- Χειροποίητα κανελόνια με σπανάκι sautéed, φρέσκα μυρωδικά, λιαστή ντομάτα και τυρί ricotta με κρούστα από νιφάδες φέτας
Επιδόρπια
- Paris-Brest γεμιστά με κρέμα πραλίνας αρωματισμένη με brandy, καραμελωμένα φουντούκια και Marron glacé
- Κορμός Black Forest με αφράτο παντεσπάνι σοκολάτας αρωματισμένο με kirsch, cremeux βανίλια Μαδαγασκάρης, τραγανά μαυροκέρασα και roulade μαύρης σοκολάτας
- Sablée βουτύρου με άνθος αλατιού, namelaka λευκής σοκολάτας με γιαούρτι, φρέσκες φράουλες, coulis βατόμουρο και miroir κόκκινων φρούτων
- Financier φιστικιού με muslin από φιστίκι Αιγίνης, cremeux σοκολάτας γάλακτος και φρούτα του δάσους
- Βασιλόπιτα με φρέσκο βούτυρο και άρωμα πορτοκαλιού
*Απεριόριστη κατανάλωση ποτών: Λευκό & κόκκινο κρασί, μπύρα, αναψυκτικά, εμφιαλωμένο νερό
120€ / άτομο
Brunch Πρωτοχρονιάς
Κρύες επιλογές
- Plateau με καπνιστό σολομό, mousse αβοκάντο και μπρικ
- Ποικιλία ελληνικών και διεθνών τυριών
- Ποικιλία από εγχώρια και ευρωπαϊκά αλλαντικά
- Ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι
- Φρεσκοκομμένα φρούτα
- Σαλάτα του Καίσαρα με iceberg, κοτόπουλο, καλαμπόκι, παρμεζάνα και Ceasarsauce
- Ανάμεικτα λαχανικά με πεπόνι, prosciutto, πέρλες ροδιού και βινεγκρέτ με μέλι και πορτοκάλι
- Παντζάρι ψητό με πράσινο μήλο, καρύδια, άγρια ρόκα και mousse κατσικίσιου τυριού
Ζεστές επιλογές
- Αυγά τηγανητά με μπέικον, σπαράγγια και ντοματίνια
- Στραπατσάδα με πιπεριές Φλωρίνης, ντομάτα, φέτα και ρίγανη
- Σφουγγάτο Άνδρου με κολοκυθάκια, μυζήθρα, γλυκιά γραβιέρα και μαυροσούσαμο
- Ψητά χωριάτικα λουκάνικα με μουστάρδα, σάλτσα barbeque και τραγανές πιτούλες
- Φιλετίνια κοτόπουλου στη σχάρα με μέλι και λεμόνι
- Baby πατατούλες στο φούρνο με καρότα και μανιτάρια
- Mini cheeseburgers με καραμελωμένα κρεμμύδια και μπέικον
Show Cooking
- Ομελέτα επιλογής
- Pancakes με πραλίνα φουντουκιού
- Παραδοσιακοί λουκουμάδες με μέλι, καρύδια και κανέλα
Vegan Corner
- Σαλάτα tabbouleh με πλιγούρι, φρέσκα λαχανικά και άρωμα δυόσμου
- Φακές beluga με baby σπανάκι, πορτοκάλι, αβοκάντο και vinaigrette με ελαιόλαδο και βαλσαμικό
- Πέννες με σάλτσα ντομάτας, αρωματισμένη με βασιλικό και ανθούς κάπαρης
- Falafel με λεμονάτη σάλτσα από ταχίνι και ψητές αραβικές πιτούλες
- Vegan τρούφες σοκολάτας με χριστουγεννιάτικη γέμιση και γλάσο βανίλιας
Παραδοσιακές πίτες Ηπείρου
- Μακαρονόπιτα με γαλοτύρι και καπνιστό τυρί Μετσόβου
- Κασιόπιτα με γιαούρτι και φέτα από Ζαγοροχώρια\
- Σπανακόπιτα στριφτή με μυρωδικά και φέτα
- Γαλατόπιτα Ιωαννίνων με κανέλα και ζάχαρη
Παραδοσιακά γλυκά Ηπείρου
- Γιαννιώτικο κανταΐφι
- Πορτοκαλόπιτα Άρτας
- Καρυδάτα Πρεβέζης
- Ηπειρώτικη μουσταλευριά με κανέλα και σουσάμι
- Φλογέρες αμυγδάλου με ροδόνερο από Μέτσοβο
Διεθνή και ελληνικά γλυκά
- Γαλλικά éclair γεμιστά με κρέμα serano και κόκκινο γλάσο
- Πολίτικο τσουρέκι με μαστίχα, γεμιστό με κρέμα κάστανο και επικάλυψη από σοκολάτα γάλακτος
- Κορμός blackforest με compote βύσσινο, cremeux βανίλιας και φύλλα κουβερτούρας
- Ρολάκια κανέλας με frosting κρέμας τυριού
- Γαλλικά κρουασάν τεσσάρων γεύσεων
- Μελομακάρονα με μέλι και καρύδια
- Κουραμπιέδες αμυγδάλου
- Βασιλόπιτα
35€ / άτομο