St' Astra

St'Astra restaurant

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων

  • Santa Clause Cocktail 
  • Sushi salmon yuzu roll
  • Σούπα κάστανο με γαρίδα σοτέ, άρωμα τρούφας και λάδι τσίλι
  • Baby φύλλα σαλατικών με cranberries, ρόδι, καραμελωμένο φουντούκι και κατσικίσιο τυρί chevre γκρατινέ
  • Φιλετάκια αγριογούρουνου με τάρτα πατάτας, καροτίνια γλασέ και ποικιλία άγριων μανιταριών με σάλτσα gravy σοκολάτας
  • Πάβλοβα με μους σαμπάνιας, σάλτσα από φρούτα του δάσους και τουίλ καραμέλας 
  • Μελομακάρονα / Κουραμπιέδες 

110€ / άτομο (δεν συμπεριλαμβάνεται κατανάλωση ποτών)

Χριστουγεννιάτικος μπουφές

  • Κρύες παρουσίες
  • Plateau ελληνικών & ξένων τυριών (συνοδεύονται με αποξηραμένα φρούτα & ποικιλία από μαρμελάδες, κριτσίνια & κράκερ)
  • Plateau αλλαντικών με φρέσκα φρούτα, κριτσίνια & κράκερ
  • Plateau ceviche τσιπούρας μαριναρισμένο με σάλτσα εσπεριδοειδών

Σαλάτες 

  • Πράσινη σαλάτα με ρόδι, κουκουνάρι, αποξηραμένα φρούτα, κάστανα & dressing ροδιού
  • Flakes λαχανικών με κινόα, ψητή κολοκύθα & βαλσάμικο με θυμαρίσιο μέλι
  • Σαλάτα εποχής με κατσικίσιο τυρί chevre & dressing σύκου
  • Ελληνική παραδοσιακή σαλάτα με ντάκο χαρουπιού & κατίκι Δομοκού 
  • Μοτσαρέλα ντομάτας με πικάντικη ρόκα & pesto βασιλικού
  • Πλιγούρι με αβοκάντο, ντομάτα, μυρωδικά & σύγκλινο Μάνης 

Ζεστά είδη

  • Σούπα κάστανο με άρωμα τρούφας
  • Τάρτα με σολομό & φρέσκια σπαράγγια 
  • Παραδοσιακή τυρόπιτα με φρέσκο ελαιόλαδο
  • Σκιουφιχτά μακαρόνια με ανθότυρο & απάκι Κρήτης 
  • Χοιρινό πρασοσέλινο με μυρωδικά
  • Σολομός σχάρας με σάλτσα εσπεριδοειδών
  • Μοσχαρίσια ταλιάτα με σάλτσα δαμάσκηνο
  • Κόκορας με χυλοπίτες & ξερό ανθότυρο
  • Χοιρινά φιλετάκια με ποικιλία μανιταριών
  • Παραδοσιακή γαλοπούλα με γέμιση & πατατούλες κυδωνάτες

Συνοδευτικά 

  • Ρύζι τηγανητό με λαχανικά
  • Πατάτες baby με θυμάρι
  • Πουρέ γλυκοπατάτας με εστραγκόν
  • Ψητά λαχανικά με παλαιωμένο βαλσάμικο 

Επιδόρπια

  • Χριστουγεννιάτικος κορμός 
  • Pavlova με κόκκινα φρούτα 
  • Πορτοκαλόπιτα
  • Γαλακτομπούρεκο
  • Προφιτερόλ
  • Φρέσκα φρούτα εποχής
  • Μελομακάρονα / Κουραμπιέδες 

65€ / άτομο

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

  • "Happy NewYear” cocktail 
  • Κρέμα φινόκιο με χτένι, χαβιάρι beluga & λάδι μυρωδικών
  • Σούπα γλυκιάς κολοκύθας με τζίντζερ & μους τυριού 
  • Ceviche λαβράκι με γάλα καρύδας, τζίντζερ, γκρέιπφρουτ και κόλιανδρο
  • Sorbet μανταρίνι με βασιλικό
  • Ραβιόλι πάπιας με μανιτάρια ντάσι και αφρό παρμεζάνας 
  • Μοσχαρίσιο φιλέτο, αφρός γλυκοπατάτας, βασιλομανίταρα, κρασίPorto και σάλτσα πιπεριών
  • Μπάρα σοκολάτας quanaja με μους κάστανο, φύλλα χρυσού & σορμπέ ρόδι
  • Μελομακάρονα / Κουραμπιέδες

170€ / άτομο (δεν συμπεριλαμβάνεται κατανάλωση ποτών)

Πρωτοχρονιάτικος μπουφές

  • Κρύες παρουσίες
  • Plateau ελληνικών τυριών & ξένων (συνοδεύονται με ξερά φρούτα & διάφορες μαρμελάδες)
  • Antipasti platter αλλαντικών με φρέσκα φρούτα, κριτσίνια & κράκερ
  • Μαρινέ σολομός με τις γαρνιτούρες του

Σαλάτες 

  • Ψητές ρίζες με μυρωδικά & σάλτσα κόκκινων φρούτων
  • Ελληνική παραδοσιακή σαλάτα με ντάκο & μους φέτας
  • Σπανάκι με ξερά φρούτα, ρόδι & νιφάδες από γραβιέρα Κρήτης 
  • Μεσκλάν με μανούρι τηγανιτό &crispy προσούτο
  • Σαλάτα κινόα με γαρίδες & εσπεριδοειδή
  • Χριστουγεννιάτικη σαλάτα με κάστανο, ψητή κολοκύθα & vinaigrette από berries 

Ζεστά 

  • Σούπα κολοκύθας
  • Τάρτα με κρητικό απάκι & ανθότυρο
  • Παραδοσιακή πίτα με σπανάκι & φέτα
  • Λαζάνια με κοτόπουλο, σπανάκι & μυρωδικά
  • Λαχανοντολμάδες αυγολέμονο
  • Χοιρινά φιλετάκια με φασκόμηλο
  • Μοσχαρίσια φιλετάκια γάλακτος με σάλτσα hoisin
  • Κοτόπουλο γεμιστό με λιαστή ντομάτα & καπνιστό τυρί Μετσόβου
  • Κουνέλι στιφάδο με ξύδι xere’s & δεντρολίβανο
  • Μοσχαρίσια μάγουλα braise με μανιτάρια & θυμάρι

Συνοδευτικά 

  • Πατάτες ανατιναχτές με φέτα & πιπεριά Φλωρίνης
  • Πουρέ γλυκοπατάτας με τσιπς καρότου
  • Ρύζι με κουκουνάρι, σταφίδες & κόλιανδρο
  • Ψητά λαχανικά με κρέμα βαλσάμικο

Επιδόρπια  

  • Τούρτα σοκολάτας με κεράσι
  • Τιραμισού
  • Τάρτα φρούτων
  • Καρυδόπιτα
  • Κρέμα κανταΐφι
  • Φρέσκα φρούτα εποχής
  • Βασιλόπιτα
  • Μελομακάρονα / Κουραμπιέδες 

65€ / άτομο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.