Ελαίας Γη

Ελαίας Γη 2022

Μενού

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 110€/άτοµο - παιδιά 80€ Ανήµερα Χριστουγέννων µεσηµέρι και βράδυ 95€/άτοµο - παιδιά 70€
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς 120€/άτοµο - παιδιά 80€ Ανήµερα Πρωτοχρονιάς µεσηµέρι και βράδυ 95€/άτοµο - παιδιά 70€

Ορεκτικά

  • Μανιταρόσουπα σε καρβελάκι ολικής Χειροποίητες πιτούλες µε ελαιόλαδο και ρίγανη
  • Σαλάτα µε πράσινα βιολογικά αρωµατικά, σύκα, ρόδια και φουντούκια, Μους καπνιστής µελιτζάνας
  • Τουρτάκι τυριών ΠΟΠ σε µπισκότο κριθαροκουλούρας µε µαρµελάδα ντοµάτας

Zεστά Ορεκτικά

  • Ντόνατ φέτας µε σορµπέ κολοκύθας και κρόκο Κοζάνης
  • Πάπια µπρεζέ µε πουρέ γλυκοπατάτας και σάλτσα από φρούτα του δάσους

Κυρίως γεύμα

  • Φιλετάκια γαλοπούλας σωτέ µε παραδοσιακή γέµιση Μοσχαρίσια ταλιάτα Black Angus
  • Βιολογικός κόκκορας µε ελληνικά αρωµατικά βότανα Αγριογούρουνο στον ξυλόφουρνο µε αποξηραµένα φρούτα και µαυροδάφνη
  • Μπριζόλα µαύρου χοίρου (Συνοδευτικά: baby πατάτες ψητές µε αρρωµατικά και σπαράγγια, σάλτσα λευκής τρούφας και σάλτσα κυνηγού)

Γλυκά

  • Παγωτό λουκούµι µε γεύση τριαντάφυλλο
  • Κορµός χριστουγέννων µε κάστανο, καραµελωµένα κεράσια και ρούµι Τριλογία µους σοκολάτας
  • Μπουκίτσες µπακλαβά, η δική µας εκδοχή

Μαστίχα, Τεντούρα, Τσίπουρο

Περισσότερες πληροφορίες

Ελαίας Γη

Δεξαμενής & Ολυμπιονικών 4, Πολιτεία
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.