St. George Lycabettus

La Suite Lounge

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων

  • Welcome cocktail
  • Αmuse bouche
  • Γαρίδα μαριναρισμένη με κόλιανδρο και κρέμα από πατάτα Περού με μπρικ σε χωνάκι 
  • Βελουτέ κολοκύθας με χτένι, ξινόκρεμα και μαύρη τρούφα 
  • Ουρά αστακού με υφές από παντζάρι και σάλτσα ολλαντέζ 
  • Σορμπέ με κόκκινα φρούτα του δάσους Red forest fruit sorbet
  • Τρυφερά σαλατικά με σάλτσα ρόδι και κατσικίσιο τυρί Βaby salad greens with pomegranate sauce and goat’s cheese
  • Πόδι γαλοπούλας με καπνιστό προσούτο, στήθος μαριναρισμένο σε πορτοκάλι, σάλτσα gravy & κόκκινα μούρα με κάστανα
  • Τurkey leg with smoked proscuitto, turkey breast marinated with orange, gravy, red berries & chestnuts
  • Χριστουγεννιάτικος κορμός με κάστανα και μπισκουί κόκκινα Τraditional Christmas log with chestnuts and red biscuits
  • Καφές - μελομακάρονα & κουραμπιέδες Coffee & Τraditional Greek Christmas cookies

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

  • Welcome cocktail
  • Αmuse bouche
  • Τartar αστακού με λάιμ και μους καπνιστής μελιτζάνας με χαβιάρι σε χωνάκι 
  • Σούπα καραβίδας με γαρίδα, γλυκάνισο και κροστίνι βασιλικού 
  • Φιλέτο φαγκρί με σάλτσα μανταρίνι & baby πατάτες 
  • Σορμπέ μάνγκο Μango sorbet
  • Πράσινη σαλάτα με camembert ψητό & πέρλες πορτοκάλι 
  • Βιολογικό φιλέτο black angus, γλυκοπατάτα με παρμεζάνα, άγρια μανιτάρια & τρούφα 
  • Μους σοκολάτας γάλακτος με φύλλα χρυσού 
  • Καφές & βασιλόπιτα με καρύδια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.