Νέο Κάστρο

Νέο Κάστρο

Μενού παραμονής Χριστουγέννων

Ορεκτικά (ανά 4 άτομα) 
Πατατοσαλάτα
Τζατζίκι
Φλογέρες ζαμπόν-τυρί
Τυροκροκετες &τηγανιά με χωριάτικο λουκανικο
Πολύχρωμη σαλάτα (λάχανο άσπρο & κόκκινο, καρότο, ρόδι, ντοματίνια & σως βινεγκρέτ)

Κυρίως πιάτο (επιλογή)
Γουρουνοπούλα στο φουρνο
Μπριζολάκια χοιρινά
Φιλέτο στήθος κοτόπουλο
Μπιφτέκια μοσχαρίσια

Κρασί και αναψυκτικά

25€ / άτομο

Μενού παραμονής Πρωτοχρονιάς

Ορεκτικά (ανά 4 άτομα) 
Πατατοσαλάτα
Τζατζίκι
Φλογέρες ζαμπόν - τυρί
Τυροκροκέτες
Παστουρμαδοπιτακια
Τηγανιά με χωριάτικο λουκάνικο 
Πολύχρωμη σαλάτα
(λάχανο ασπρο & κόκκινο, καρότο, ρόδι, ντοματίνια και σως βινεγκρέτ) 

Κυρίως πιάτο (επιλογή) 
Γουρουνοπούλα στο φουρνο 
Μπριζολάκια χοιρινά 
Φιλέτο στήθος κοτόπουλο 
Μπιφτέκια μοσχαρίσια 

Κρασί & Αναψυκτικά
Γλυκό βασιλόπιτα

30€ /άτομο

Ειδομένης & Τριπόλεως 3, Υμητός, Τηλ.: 2109737465 | Κάθε Σάββατο ανοιχτά 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.