Mια παλιά αποθήκη ζάχαρης μετατράπηκε πριν από 24 χρόνια σε ένα εγκάρδιο εστιατόριο, το οποίο αναδεικνύει ένα πληθωρικό πανόραμα της ελληνικής κουζίνας με περίσσια γλύκα. Στο τιμόνι της κουζίνας, η Αριστέα Βλάχου ανανεώνει διαρκώς το μενού με βάση την εποχικότητα και τις επιλεγμένες πρώτες ύλες από όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με τροφοσυλλέκτη. Το αποτέλεσμα; Απλό, κατανοητό φαγητό, πληθωρικό στις προτάσεις του, όπως και στις μερίδες, με την κάρτα να εναλλάσσει μαστορικά ψητά (και σε premium κοπές) με μακαρονάδες και μαμαδίστικα μαγειρευτά. Όσο για τα καλοφτιαγμένα πιάτα ημέρας, δεν είναι τυχαίο πως πολλοί ζητάνε τη βοσκόπιτα με μέλι πριν ακόμα αποφασίσουν τι θα φάνε.
Tip: Στη ζεστή ρετρό σάλα πηγαινοέρχονται ασταμάτητα τα θρυλικά κεφτεδάκια με την τραγανή κρούστα, τα οποία μοσχοβολάνε από τα μυρωδικά.