O Βασίλης, ο αδερφός του Παναγιώτης και ο ανιψιός τους Γιάννης, μια οικογενειακή υπόθεση δηλαδή, με εμπειρία 28 ετών στο θρυλικό "Μπουγιαμπές" και εστιατόρια θαλασσινών σε Ελλάδα και εξωτερικό, πιστοί στην παράδοση και στην επιτυχημένη συνταγή, συστήνουν έναν νέο, μοντέρνο και φιλόξενο χώρο με άριστη εξυπηρέτηση και σεβασμό προς τον πελάτη για ένα γεύμα υψηλών προδιαγραφών. Οι καλομαγειρεμένες προτάσεις ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας εστιάζουν στα θαλασσινά καλούδια και την αξεπέραστη ποιότητα. Ξεκινήστε με την μπεστ σελερ σούπα μπουγιαμπές ή ένα σεβίτσε με ψάρι ημέρας, κυδώνια ή γυαλιστερές. Στο πλούσιο μενού θαλασσινών ξεχωρίζουν το χταπόδι ψητό στη σχάρα με φάβα και καραμελωμένα κρεμμύδια, το πεντανόστιμο πιάτο αλυκές με ολόφρεσκα αχνιστά οστρακοειδή, ριζότο, κριθαρότο ή λινγκουίνι με θαλασσινά, και κυρίως μπορείτε να επιλέξετε από τη βιτρίνα φρέσκα ψάρια ημέρας, όπως φαγκρί, συναγρίδα, τσιπούρα και μπαρμπούνια, παρέα με διαλεχτές ετικέτες από την ενημερωμένη wine list!
Tip: Στις "Αlykes" φιλοξενούνται καθημερινά υψηλού προφίλ μεσημεριανά επαγγελματικά γεύματα, αλλά και οικογενειακά τραπέζια τα σαββατοκύριακα.