Mια ιστορία με παράδοση, διαρκή ανανέωση και αυθεντική αύρα Αιγαίου φέρνει κοντά σας όλα τα αρώματα της θάλασσας και σας υποδέχεται σε μια fine dining εμπειρία. Στις "Μικρές Κυκλάδες" το φρέσκο γίνεται ο πρωταγωνιστής της κουζίνας και, μαζί με εκλεκτές πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς, συνωμοτούν στη δημιουργία ευφάνταστων πιάτων από όστρακα, ψάρια και μοντέρνα εδέσματα θαλασσινών που ξεσηκώνουν τις αισθήσεις. Στο νέο εστιατόριο της Κηφισιάς, που ήρθε να ανεβάσει σε άλλο επίπεδο την πρόταση του δημοφιλούς θαλασσινού πόστου της Ηλιούπολης, σας υποδέχεται ένα μοντέρνο oyster bar όπου θα δοκιμάσετε κάθε είδους κοπές, από ωμά μαριναρισμένα ψάρια σε αναπάντεχους συνδυασμούς υψηλής δεξιοτεχνίας, όπως tartare, ceviche, tiradito, carpaccio. Στο μενού ξεχωρίζουν πιάτα όπως φαγκρί με κουλί ντομάτας και μους σπαράγγι, σφυρίδα ή ροφός σε κατεβασμένη μπουγιαμπέσα με τρούφα και μανιτάρια, ταλιολίνι με αχινό ή καραβίδα και αχνιστό ψάρι ή μερίδες φιλεταρισμένου ψαριού, που θα συνοδέψετε με διαλεχτές ετικέτες κρασιού ή πρωτότυπα κοκτέιλ.
Tip: Το εστιατόριο της Κηφισιάς διαθέτει ιδιωτική αίθουσα με πολυτελή αισθητική, για meetings και private dining.