Tην κοσμοπολίτικη εκδοχή του μεζέ συνεχίζει να εξερευνά το κλασικό στέκι του Ομίλου Καστελόριζο, ένα γευστικό σημείο αναφοράς των βορείων προαστίων, που έχει εδραιωθεί στα σταθερά μας φαβορί, φέρνοντας στη νέα εποχή την πιο παραδοσιακή συνταγή: αυτήν του ευρηματικού τσιμοπολογήματος, που αποκτά καινούργια μορφή χάρη στις δημιουργικές παρεμβάσεις του σεφ Μιχάλη Ζάχαρη. Έτσι, η αρχοντική καταπράσινη αυλή, αλλά και η μοντέρνα ατμοσφαιρική σάλα, γίνονται το background ενός παιχνιδιάρικου ελληνοϊσπανικού fusion, όπου ο μεζές συναντά τα tapas σε πιάτα όπως η τηγανιά τόνου με εσπεριδοειδή και sriracha, αλλά και το χταπόδι με καυτερές πιπεριές σε μια θαλασσινή εκδοχή του chili con carne, ενώ τη γευστική αβρότητα ενός οικογενειακού κυριακάτικου τραπεζώματος φέρνουν στο παιχνίδι προτάσεις όπως το χειροποίητο λουκάνικο αγριογούρουνου με σύκα ή το αρνίσιο κότσι με μαγειρεμένο με δεντρολίβανο, σκόρδο και τσίπουρο.
Tip: Επειδή μεζές χωρίς απόσταγμα είναι τραπέζι χωρίς νοστιμιά, η ομάδα τιμά την κουλτούρα του pairing, με έμφαση στο τσίπουρο, το ούζο και τα σπάνια αποστάγματα, σε επιμέλεια του Ανδρέα Διακοδημήτρη.