Mε πανοραμική θέα στον Παρθενώνα, σύγχρονο design και εκφραστικό γευστικό προφίλ που καλλιεργεί συστηματικά τον εκσυγχρονισμό της ελληνικής κουζίνας, πατώντας σε αυθεντικές τοπικές συνταγές και δημοφιλείς σπεσιαλιτέ από όλη την Ελλάδα, το βραβευμένο με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας και Top Notch 2022 "Sense" είναι εστιατόριο-προορισμός. Ο σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος και οι συνεργάτες του ραφινάρουν συνταγές που βρίσκουν με διαρκή αναζήτηση στους τόπους καταγωγής τους και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αποτυπώνοντάς τες με δημιουργική ματιά και παράλληλα με σεβασμό στην παραδοσιακή τους βάση σε τρία μενού: Senses of Greek nature, Τaste of Senses και Gastronomic journey to Greece. Ταρτάρ "γιαουρτλού" με ντομάτα, ψητό σκόρδο και πρόβειο γιαούρτι, τραχανάς με κροκέτα καπνιστής μελιτζάνας και Σαν Μιχάλη, αρνί με μανιτάρια και κατσικίσιο τυρί και τέλος ένα εικονικό μήλο-μηλόπιτα είναι μερικές χαρακτηριστικές προτάσεις.
Tip: Τα φρεσκοζυμωμένα και αχνιστά ψωμιά με τα περιποιημένα συνοδευτικά τους, καθώς και τα χαρακτηριστικά καλωσορίσματα, άρτια τεχνικά και με έντονη γεύση Ελλάδας, είναι ενδεικτικά της προσεγμένης συνολικής εμπειρίας.