Σε νέα γαστρονομικά ύψη αναρριχάται το αρχοντικό εστιατόριο στην κορυφή της "Μεγάλης Βρεταννίας". Ο βραβευμένος Executive Chef Αστέριος Κουστούδης υποδέχτηκε πρόσφατα σε ρόλο Chef de Cuisine τον Νίκο Λιόκα, ο οποίος έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία σε εξαιρετικά εστιατόρια του Λονδίνου ("Fera at Claridge’s", "Davies and Brook by Daniel Humm", "Hide"). Αναλαμβάνοντας τα ηνία της κουζίνας στο "GB Roof Garden", συντονίζεται με την ευαισθησία του εστιατορίου για την εντοπιότητα και την εποχικότητα των πρώτων υλών και παρουσιάζει ένα εξαιρετικό μενού που τις φέρνει δημιουργικά σε ρόλο πρωταγωνιστή. Η τσακώνικη μελιτζάνα με σκόρδο και γλάσο ντομάτας, τα χειροποίητα ραβιόλια, γεμιστά με σπανάκι, μανούρι Βλάστης και αφρό καπνιστής πανσέτας, όπως και η ψητή σφυρίδα με αγκινάρες σε κρασί είναι ορισμένες μόνο από τις signature δημιουργίες, που μας ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα.
Tip: O εξαιρετικός γλυκός επίλογος έχει την υπογραφή-εγγύηση του βραβευμένου Arnaud Larher και του νέου Pastry Chef Αλέξανδρου Κούφα, ενώ ο head sommelier Ευάγγελος Ψωφίδης επιμελείται τη λίστα κρασιών και συνθέτει ιδανικές αρμονίες με τις γεύσεις.