GB Roof Garden

Ανανέωση εις ύψος

GB Roof

Σε νέα γαστρονομικά ύψη αναρριχάται το αρχοντικό εστιατόριο στην κορυφή της "Μεγάλης Βρεταννίας". Ο βραβευμένος Executive Chef Αστέριος Κουστούδης υποδέχτηκε πρόσφατα σε ρόλο Chef de Cuisine τον Νίκο Λιόκα, ο οποίος έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία σε εξαιρετικά εστιατόρια του Λονδίνου ("Fera at Claridge’s", "Davies and Brook by Daniel Humm", "Hide"). Αναλαμβάνοντας τα ηνία της κουζίνας στο "GB Roof Garden", συντονίζεται με την ευαισθησία του εστιατορίου για την εντοπιότητα και την εποχικότητα των πρώτων υλών και παρουσιάζει ένα εξαιρετικό μενού που τις φέρνει δημιουργικά σε ρόλο πρωταγωνιστή. Η τσακώνικη μελιτζάνα με σκόρδο και γλάσο ντομάτας, τα χειροποίητα ραβιόλια, γεμιστά με σπανάκι, μανούρι Βλάστης και αφρό καπνιστής πανσέτας, όπως και η ψητή σφυρίδα με αγκινάρες σε κρασί είναι ορισμένες μόνο από τις signature δημιουργίες, που μας ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα.

Tip: O εξαιρετικός γλυκός επίλογος έχει την υπογραφή-εγγύηση του βραβευμένου Arnaud Larher και του νέου Pastry Chef Αλέξανδρου Κούφα, ενώ ο head sommelier Ευάγγελος Ψωφίδης επιμελείται τη λίστα κρασιών και συνθέτει ιδανικές αρμονίες με τις γεύσεις. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.