Γευστικός φάρος της αθηναϊκής καλοφαγίας, με τις αεράτες σάλες του να επιβλέπουν τη φρεσκαρισμένη προμενάντ του Μικρολίμανου και το αστέρι Michelin να προσθέτει τη λάμψη του στην αίγλη που φέρνουν στο εστιατόριο οι σταθερές βραβεύσεις του με Χρυσό Σκούφο και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας. Το "Varoulko Seaside" μπαίνει σε ακόμη μία φθινοπωρινή σεζόν με τον αέρα του κλασικού, αλλά και με διάθεση γιορτινή. Κλασικό όχι μόνο για τη βραβευμένη κουζίνα, αλλά και για τη συνολική εστιατορική εμπειρία που προσφέρει, το εστιατόριο του σεφ-πατρόν Λευτέρη Λαζάρου γιορτάζει φέτος 35 χρόνια ιστορίας και πλουτίζει το fine comfort γευστικό του σύμπαν, εναλλάσσοντας signature πιάτα από τη μεγάλη διαδρομή του με νέες κομψές δημιουργίες. Διαχρονικές δημιουργίες, όπως η σούπα με πεσκανδρίτσα, το κριθαράκι με τις γαρίδες ή το καλαμάρι πέστο, αλλά και μπόλικες ακόμη συνθέσεις που έγραψαν την ιστορία του εστιατορίου, θα στέκονται πλάι πλάι με νέες προτάσεις που υπογράφει ο καταξιωμένος head chef Θοδωρής Κυριάκης, σε ειδικά εβδομαδιαία μενού που θα σερβίρονται μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου του 2023. Έτσι, με την κουζίνα του ανοιχτή καθημερινά από τη μία το μεσημέρι, και κατάλληλο όχι μόνο για ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες, αλλά και για casual στιγμές καλοφαγίας, το εστιατόριο-έμβλημα του Πειραιά θα είναι το ασφαλές μας γευστικό λιμάνι, για άλλη μία σεζόν.
Τip: Μια εμπειρία από μόνα τους, τα φινετσάτα επιδόρπια που υπογράφει ο Θοδωρής Μωυσίδης λειτουργούν εξίσου καλά ως φινάλε ενός απολαυστικού γεύματος, αλλά και ως αυτόνομος προορισμός στο τέλος της νέας προμενάντ του Μικρολίμανου.