Δεν είναι μυστικό πως το brunch του ντιζαϊνάτου "New Hotel" ήταν ένα από αυτά που αρχικά ξεκίνησαν την τάση στην πόλη και μετέπειτα την καθιέρωσαν, περίπου δέκα χρόνια πριν. Στο εστιατόριό του, "Art Lounge", γνώριμες και νέες γεύσεις εμπλουτίζουν τα Σαββατοκύριακα, με τον executive chef Μπάμπη Κουντούρη να είναι εκείνος που υπογράφει το μενού, στο οποίο παρελαύνουν κλασικές και γνώριμες προτάσεις αλλά και νέες επιλογές που έχουν σίγουρα κάτι να πουν. Pancakes, croques και φρεσκοψημένες σφολιάτες μαζί με αυγά -όλα βιολογικά- σε μπόλικες εκδοχές (must taste ο καγιανάς με σύγκλινο και φέτα Καλαβρύτων και τα τηγανητά αυγά με χειροποίητη καπνιστή πανσέτα και γραβιέρα Κρήτης) πατούν στο πρώτο τερέν, ενώ καινούριες επιλογές σαν το πληθωρικό σε μέγεθος και γεύση steak sandwich αλλά και το smashed burger με American Angus, στο δεύτερο.
Tip: Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις το ρυζόγαλο με σπόρους chia, γάλα καρύδας, φρούτα εποχής και σιρόπι από φασόλι tonka - πρόκειται για ένα από τα πιο γαστρονομικά και νόστιμα του είδους που υπήρξαν ποτέ στην εστιατορική Αθήνα. Το ίδιο ισχύει και για το cinnamon roll.