Baratin

Brunching με retro-chic στυλ

Baratin

Το μοντέρνας αισθητικής all day, στην πολυσύχναστη περαντζάδα της Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια διαθέτει retro-chic στόφα νεοϋορκέζικου loft αρμονικά συγκερασμένη με γαλλικής έμπνευσης λεπτομέρειες στην καλαίσθητη ψηλοτάβανη σάλα του. Σε αυτό το πλαίσιο κινείται και τo brunch μενού του που επιμελείται η ομάδα των "Serial Eaters” προσφέροντας μια σειρά casual λογικής προτάσεων, γευστικών και προσεγμένων, σε πλούσιες πάντα μερίδες. Η μέρα εδώ ξεκινά χαλαρά με αρωματικά χαρμάνια καφέ, χυμούς και ποικιλία από περιποιημένα σάντουιτς όπως το grilled cheese sandwich με mix κίτρινων τυριών και σπιτική μαρμελάδα ντομάτας τοσταρισμένα σε προζυμένιο ψωμί, με ωραίες μουσικές στο background, ενώ αν πατήσετε στα πιο κλασικά, θα δοκιμάσετε τα αυγά Benedict ή το πληθωρικό croque Madame με αφράτο ψωµάκι brioche, καπνιστό χοιροµέρι, τυρί, χειροποίητη béchamel και ποσαρισμένα αυγά. Η αφράτη αλμυρή δανέζικη pancake µε αυγά ποσέ, καπνιστό σολοµό και χειροποίητη σάλτσα Hollandaise θα προηγηθεί των γλυκών που φτιάχνουν σε διάφορες βερσιόν. 

Tip: Ρίξτε κλεφτές ματιές προς την κάβα και την μπάρα, διαθέτουν μια ενδιαφέρουσα λίστα με ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα και κοκτέιλ που ταιριάζουν γάντι με το brunch, κατά το μεσημεράκι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.