Γη

Προσγείωση στον plant-based πλανήτη γη

Γη

Σημείο αναφοράς για την plant-based και raw εμπειρία στην Aττική, η Γη στη Γλυφάδα καταφέρνει κάθε επίσκεψη στην εντυπωσιακή πολύχρωμη σάλα να τη μεταμορφώνει σε ταξίδι σε αχαρτογράφητες περιοχές. Πράγματι, η 'Αννα Χοχλάκη και η ομάδα της, με άφθονη φαντασία και τόλμη φέρνει στο προσκήνιο μια χορτοφαγική βεντάλια προικισμένη με τέτοιο ταμπεραμέντο που μπορεί να μετατρέψει σε fans ακόμη και τους κρεατοφάγους. Το μυστικό, φυσικά, δεν είναι άλλο από τις άριστες πρώτες ύλες που μπαίνουν στο πιάτο μετά από ελάχιστη θερμική επεξεργασία παραμένοντας όσο το δυνατόν περισσότερο στη φυσική τους κατάσταση. Κλασικά brunch φαβορί όπως τα pancakes φτιαγμένα από αμύγδαλο, μήλα και βρώμη συνδυασμένα με raw κρέμες εσπεριδοειδών και σοκολάτας και φρέσκα φρούτα σε δύο εκδοχές ενισχύονται από την ζουμερή τριλογία των αυστηρά χορτοφαγικών burgers. Τα πρωτότυπα acai bowls και οι πουτίγκες, όπως και τα ωμοφαγικά γλυκά λειτουργούν προκλητικά για ολοήμερο υγιεινό τσιμπολόγημα.

Tip: Ιδανικό για ένα τονωτικό boost, το αναζωογονητικό Harvest Bowl, με ψητή κολοκύθα, καραμελωμένα ρεβύθια, ψητό μπρόκολο και λαχανάκια βρυξελλών, σπανάκι α λα κρεμ και σπιτική μαγιονέζα.

Περισσότερες πληροφορίες

Γη

Γρ. Λαμπράκη 69, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.